sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Kirpeää sunnuntai-iltapäivää!
Ensiksi haluan kaikkia teitä ihania vierailijoita kiittää kauniisti, että olette jaksaneet kommentoida ja vierailla viikolla blogissani. Päivittäminen tahtoo jäädä muiden arkiaskareiden ja työn jälkeen tekemättä, mutta mielessäni olette olleet :)

Olettekos huomanneet, miten kirpeäksi syyssää on muuttunut, etenkin täällä eteläisemmässä Suomessa muutos on käynyt nopeasti. Viime viikon aurinko paistoi ja nytkin lakanapyykki on kuivamassa ulkona - tai ainakin ottamassa sieltä raikkaan tuoksun,kuivamisesta en tiedä. Puut ovat taipumassa ruskan alle ja meidänkin pikkiriikkisessä marja-aroniapuska-aidassamme on alaoksat kirkuvanpunaisia! Syksy on toden teolla saapunut! Ihastellaan silti hetki vielä kesänhehkua, jota kukkapenkistä löytyy. OIkein täytyy hämmästellä, että miten meillä vasta päivänliljat alkavat avautua ja ne ovat JÄTTIMÄISIÄ, samaten komeamaksaruoho on nupuillaan ja hentoa vaaleanpunaista näkyy jo nupuissa.. Liekö luontokin hieman hämmästynyt sadekesäämme ja vasta nyt alkoi kukkia kun aurinko malttoi viipyillä pidemmän tovin kukkien ilona. Oikein ihanaa alkavaa syysviikkoa, nautitaan näistä kauniista kuulaista syyspäivistä!


10 kommenttia:

maano kirjoitti...

vau tuota liljan kukkaa .. juu syssy tulee eittämättä :)

Anonyymi kirjoitti...

tuulen tuiverrus käy mäellä ja samaa tuulenpuhinaa se on varmasti teilläkin.
aivan ihana kuvan tuo lilja, muistuttaa siitä mennestä ajasta, ihan tuossa nurkan takaa. kesä, joka oli sateinen ja aika kolea. kukkaa katsoessa ei kyllä enää sitä muista:) .

iloista alkavaa viikkoa teille terkuin käly, lanko ja serkkuliuta

Tiina kirjoitti...

Kauniit on siulla liljat sekä maksaruohot.. onneksi vielä jotkut kasvit jaksavat kukkia.. :)

SariW kirjoitti...

Kauniit kukkakuvat. Meillä tänään tuuli on pudotellut lehtiä puista. Nyt tuntuu syksyltä, kun maassakin on jo keltaisia lehtiä. Kohta pääsee haravoimaan. Se on yksi lempipuuhistani syksyllä : )

mimosamamma kirjoitti...

Miten ihmeessä nuo liljat vielä noin kukoistavat? Kaunista on pihallasi, ei voi muuta sanoa:)
Minä olen tänään taas haravoinut miljardeja männynneulasia. Tänään on tuullut sen verran että minusta tuntuu kuin koko metsän neulaset olisivat lentäneet pihallemme:)
Mukavaa sunnuntai-iltaa:)

Marja

Anonyymi kirjoitti...

käytkös noutamassa haasteen miun plokista!

Krisse kirjoitti...

Iltavierailu ihanassa blogissasi.
-Krisse-

Villa Vaalea kirjoitti...

Jännä juttu, kuinka ruska aina yllättää - joka vuosi. On se kaunista aikaa, vetää aivan sanattomaksi.

Kauniita syystekstiileitä olet kätköistäsi loihtinut, jokohan olisi aika taas värittää omaakin kotia:).

Anne kirjoitti...

Kiitos paljon teille, taas kerran ;) ja Katille speciaalikiitos, paneudun haasteeseen loppuviikosta kun työkiireet jälleen helpottavat.

tinttarus kirjoitti...

Luonnon värimaailmaa olen minäkin tänään mietiskellyt harmaan sadepäivän ja hirmuisen kiireen keskellä. Kesän värit hiipuvat hiljalleen vain muuttuakseen hehkumaan syksyn ruskaa!
Kauniita kuvia sinulla blogissasi!