sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Jotain pientä piristystä

Heipsan rakkaat postaajat! Eilisilta oli aivan ihanan piristävä, ilma oli loistava,aurinko paistoi vaikka kirpeältähän tuo syyssää jo tuntuu. Peukunpään kokoiset vesikellot tulin hankkineeksi kumpaankin jalkapohjaani,mutta oli se sen arvoista =)))) Kotonakin tapahtui hieman. Tekstiilejä alan minäkin päivitellä vähän. Vaaleanpunaisuus ja sinisyys väistyy vähän beigen tieltä. Tuosta valkeasta en eroon pääse,enkä haluakaan mutta totta on, että vähän jotakin muutakin se kaipaa rinnalleen.

Keittiöstä lähtee muutos siirtyen sitten olkkariimme. Pari mattoakin jo lattialle kotiutui - ja mieheni raahasi autotallista crosstrainerin olkkarin sohvan taakse "sisustuksellisista syistä". No ei vaan, lievä vinkki se oli ja tänään hän jo usuttikin aparaattia kokeilemaan. Kone kuulemma tykkää siitä, että sitä käytetään. Njäh, sanon minä. Vaikka totta puhuen olen kyllä crossarin tarpeessa, perä tuntuu vaan leviävän iän myötä... ;0DD Ehkäpä voisin aloittaa uuden tavan tuijotella Salkkareita samalla kun steppaan..


Tässäpä ihan muutama kuva pienistä piristyksistä, jotka WANILLA ROSESTA tilasin, nuo Madonnat kun ovat sydäntäni lähellä, niin enhän näitä voinut ohittaa suinkaan.


Mukavaa pian alkavaa uutta työviikkoa teille kaikille, nauttikaa kuulaista syyspäivistä!


11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihanat kuvat! Kiva aina välillä vaihtaa väriä tekstiileillä... Nyt näin syksyn kunniaksi:)

Mari

Tiina kirjoitti...

Kauniit on siun uudet madonnat!
:)

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Tänään bongasin sinun blogisi jonkun listalta... Aivan ihania kuvia, kaunis koti sinulla! Harvoin kommentoin kellekkään, mut nyt oli pakko, niin ihanaa on! Itselläni ei valitettavati blogia ole, tuntuu ettei minulla aikaa ja taitoa moiseen löydy. Ihailen näitä teidän muiden ihanuuksia aina kun aikaa vähän liikenee..

Anne kirjoitti...

Heips Mari ja Tiina, sekä anonyymi! Aivan liikutuin anonyymin sanoista, kiitos kaunis ihanasta kommentistasi :)
Itsellänikin blogin pito näyttää olevan vähän epäsäännöllistä, mutta aina kun ylimääräistä aikaa liikenee niin jotain pientä kuvailen. Ja blogeissa vierailu on kyllä ihanaa, itsekin sitä kovasti harrastan =) mukavaa, bloggailun täyteistä alkuviikkoa!

mimosamamma kirjoitti...

Madonnakokoelmasi kasvaa, hyvä, sillä ne ovat todella kauniita. Taulu on myös ihana:) Ja rakennetaan innolla "syyspesää" ja aletaan odottelemaan syysmyrskyjä, kynttilän valossa tietysti:)

Krisse kirjoitti...

Kaunis madonna taulu.
Meilläkin täällä Vaaralassa vaihtuu matot joskus aika tiuhaan. Kaukolla kun on tapana pyyhkiä pylly matoon ... Hmm outo tapa...
:-))
Ja ei ole poiskaan saanut kytkettyä.
Mutta onneksi on pesty kesällä..
Hyvää alkuviikkoa!
-Krisse-

Anne kirjoitti...

Hih Krisse, kyseessä varmaan kuitenkin koira, ei isäntä? =))) no joo, huono vitsi,anteeksi! Syksyssä varmaankin parasta ne kynttiläillat.. ja herkuttelu sohvannurkassa, ei kylläkään edesauta sitä kuntoilua.

maano kirjoitti...

minullaki kuntopyörä pölyttyy varastossa :) kauniita ostoksia :)

Hannis kirjoitti...

Heippa Anne!

Varmistelen täällä, että olethan saanut viestini koskien varaamaasi JUL-kirjaa!?

En tunnistanut ihan varmuudella nimeäsi sähköpostilistaltani, joten päätin vielä ottaa näin yhteyttä. Jos siis et ole viestiä saanut, voitko vaikka olla yhteydessä minuun puoti(at)augustinhuvila.fi niin laitan sulle infopaketin heti!! Kirja odottelee täällä..

Lämpimin ajatuksin
Hannis

Hannis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anne kirjoitti...

Heippa Hanna, laitoinkin jo sulle sähköpostia! Kiitos että otit yhteyttä =)