perjantai 12. syyskuuta 2008

Ihania kirjoja







Tänään näytän palasia ihanista, uusimmista sisustuskirjoistani.. Menneen ajan tunnelmaa sisältää todella selkeitä ja ennen kaikkea kauniita käytännön ohjeita ja suunnitelmissa ommella lampunhuppuja, solmittavat verhot, hengarinsuojuksia jne.. Kirja on niin kauniisti kuvitettu, että menee kyllä ihan vain selatessakin, suosittelen siis =)) Toinen kirja, jonka haluan näyttää, on Sinivalkoista - Iloisia ideoita kotiin. Tämä on samalla sabluunalla toteutettu, sisältää meille ei-niin-näppärille käytännönläheiset ja tarkat ohjeet. Nimensä mukaisesti kaikki on raikkaan sinivalkoista..



Itselleni on ollut hankalaa se toteuttaminen, suunnittelen vaikka mitä mutta ne suunnitelmat tahtovat jo muuttua matkan varrella, tai sitten toteutus vie vuoden :(




5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tuttuja kirjoja:) Ihania kerrassaan. Selaan aina uudestaan ja uudestaan! Mukavaa viikonloppua:)

Mari

maano kirjoitti...

ihastuttavia kirjoja :)

Anne kirjoitti...

Kiitos Mari ja Maano!Kivaa viikonloppua teille myös =) myö lähdetään piiitkästä aikaa miehen kanssa viihteelle tänään ;)

terkuin
anne

Sirkka kirjoitti...

Hei,ihanaa kun tulin tänne ja mitä löysinkään...kirjahan on kuin tehty minulle:)) ja vielä tuo hauvelikin, joka on toivottavasti joskus meillä:) nimittäin sen juuri haluaisin,siis tuon rotuisen:)
Kiitos kovasti, tämä oli mieleeni:)
Mukavaa sunnuntaita.

Anne kirjoitti...

Hei Sirkka, ihana kuulla!! ja muutes, tossa kirjassa on ohjeet tuohon söpöön koirankoppiin ja talutushihnaankin joka myös aika suloinen =)