lauantai 9. toukokuuta 2009

Vaaleanpunaista ja vihreää..
Niin, siitä tietää että kesä on kulman takana, kun tännekin alkaa vaaleanpunaista ja vihreää ilmestyä.. Kummasti ilmaantui tarmoa viimeinkin tällekin rouvalle ja aloin eilen tehdä muutoksia makkarissa. Nettituttavan kautta löytyi ihanat pinnatuolit jotka sattuivat mielestäni kivasti laatikkolipaston molemmin puolin :) Tekstiilit alkoi tuntua ankeilta ja onneksi kaapista löytyi vanhat vaaleanpunaiset... nyt intoa olis tehdä sama juttu olkalle ja keittiölle,ehkäpä tää viikonloppu onkin nyt sitten vähän tehokkaampi kuin aiemmat. Kiitos Katille, lupasit mulle vähän intoa lähettää ;)) Töissä oli enää 7päivää jäljellä + yksi koulutusmatka, sitten alkaa 8viikon hoitovapaani,jota kyllä odotan kuin kuuta nousevaa. Ihanaa, saa puuhastella rauhassa kotosalla ja pihalla ilman töiden häirintää =)))

Huomaattekos, kyllä se tää kevät saa pään pyörälle ja laiskankin toimimaan! Iloista äitienpäiväviikonloppua kaikille bloggaajille, muistakaa leikkiä nukkuvaa huomisaamulla ;)


7 kommenttia:

maano kirjoitti...

kaunnisti on kesä teille saapunut :) ..

Anonyymi kirjoitti...

ja se into tekemiseen on näköjään saapunut perille!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Vaaleanpunainen on ihanaa.

Krisse kirjoitti...

Minälin tykkään vaaleanpunaisesta ja valkoisesta...myös oikein haalea sininenkin käy.
Hyvää sunnuntai iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa toivottaa Vaaralan Krisse

Anne kirjoitti...

Kiitos paljon kommenteista ja anteeksi ettei ole minuakaan täällä paljon näkynyt, kovasti on puuhaa tuolla ulkosalla.(niin varmasti teilläkin!) Ihanaa loppukevättä/alkukesää kaikille!

t. anne

johanna kirjoitti...

Teillä silmä lepää <3 <3 Arvaapa kuinka monesti olen täällä käynyt kurkkimassa...Nyt on aika jättää puumerkki edes tästä käynnistä :) Ihanaa, kun sulla on hoitovapaa alkanut, saat toteuttaa kaikkea ihanaa. Jään odottamaan uusia kuvia <3

S kirjoitti...

Onpa kauniita kuvia!