torstai 18. kesäkuuta 2009

Iloista keskikesän juhlaa =)Pitkästä aikaa blogiani ehdin päivittää ja postata.. on tässä ollut olevinaan kaikenmoista elämässä tällä hetkellä ja surffaus on jäänyt vähäiselle. Kevät on vaihtunut kesään vehreyteen ja ihan muutama hellepäiväkin Suomea helli touko-kesäkuussa.. Nyt kuitenkin kylmä juhannus tiedossa ilmeisesti koko maassa,joten muistakaahan varustautua säänmukaisin varustein mökeille ;) Meillä tiedossa ihan kotijuhannus tänä(kin) vuonna. Jonain vuonna haaveissa se oma mökki ja perhe siellä,mutta sitä vielä odotellessa... Hassua silti, että toisinaan mietin jo sitä,miltä sen pikkumökin tuvassa saisi näyttää ja millaisen porstuan sinne toivoisin, värit jo päässä ja tekstiileitäkin mietitty. Höh,pöhkö kun on niin minkäs teet =))


Mukavaa juhannusta kaikille bloggaajille!


12 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Mukavaa Juhannusta! :)

Anne kirjoitti...

Kiitos Possumamma, ja samaa teille myös =)

titta kirjoitti...

terassi näyttää tosi hyvälle ja kutsuvalle. Ihanaa juhannusta :)

Anis kirjoitti...

Hyvää juhannusta sinulle. Mikäs sen ihanampaa kuin haaveilu ja ajatusleikit:) Itse olen myös sisustanut mökkiä mielessä ja ostanut kankaitakin sinne:). Tosin se meidän mökki nököttää tuossa pihassa odottaen remppaa...

Mari kirjoitti...

Hyvää juhannusta :)

Sarppa kirjoitti...

Kaunis terassi, kelpaa tuolla juhlia siihen asti kunnes sen haaveiden mökin saat =)

Hyvää juhannusta

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

Oh my goodness!! I love your blogg!!

Agneta from Sweden

Anonyymi kirjoitti...

ja tuo piitkä penkki näyttääkin sitten pieneltä siinä sille kuuluvassa oikeassa ympäristössä!

Anne kirjoitti...

Thank you Agneta for visiting my blog =)
Penkki tosiaan ei tunnu lainkaan pitkältä tuossa ikkunan alla,mutta silti oikein sopiva siihen,jopa isäntä sitä mieltä. Napsin tässä joku päivä tuosta etukuistilta myös kuvia,kun viimein alkaa sekin olla valmis :)
Mukavia kesäpäiviä kaikille haaveilijoille,muistakaa toteuttaa vaikka yksi pieni haave tänä kesänä ;)

Millas hem kirjoitti...

Lovely!!

C

Kotivalo kirjoitti...

Kuule, mullakin oli vintti täynnä mökkitavaraa jo vuosia ennen kuin sen vihdoin löysimme! Mutta eipähän sitten tarvinnut kerralla paljookaan hankkia. Ja sä kun olet miettinyt jo kaiken valmiiksi, niin eipä mene sitten aikaa haihatteluihin Sen Oikean Mökin löytyessä = )