sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Ihanaista sunnuntaita!


No niin,nyt se kaivattu kevät tuli rytinällä =) Lämmintä piisaa ja lumet on sulanu kohisemalla. Ilmassa on suloinen mullan ja tuoreen nurmikon tuoksu, sitä kelpaa nuuhkia! Eilisen vietimme pojan pianotapahtumassa, elämyksiä ja upeita tähtihetkiä riitti koko päivälle ja loppukonsertin jälkeen illalla oli pojalla itselläänkin niin hyvä olo, että äidilläkin ihan rintaa pisti. Tänään sitten sankarille nousikin jo kuume, mutta onneksi sai sinniteltyä eilisen kunnialla. Meillä on lapsista 2 ollut tämän viikon kipeänä ja näköjään sairastelu jatkuu.


Pihaa on tarkasteltu, myyriä meillä ei onneksi ole kun maa on niin tiivis ja savinen, mutta jänöpupusia kyllä. Tänä vuonna jättivät kirsikat ja omppupuut rauhaan, olin kyllä ne suojannutkin. Pieniä piippoja nousee sieltä täältä pintaan enkä edes muista, mitä olen syksyllä mihinkin laitellut. Odotellaan... lumikellojen myötä toivottelen taas mukavaa alkavaa vappuviikkoa! Kesäloma lähestyy koko ajan, ei enää montaa viikkoa...


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Toivottavasti paranette pian! Kyllä on ihanaa kun on kevät <3 Mukavaa viikkoa!

Hanneloore kirjoitti...

Täälläkin on ollut todella lämmintä muutamia päiviä ja kyllä se on ollut todella mukavaa..sormet ovat kestomullittuneet:)
Mukavaa kesän odottelua!

Hanneloore