sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Uusia vanhoja hankintoja..

Keväistä huomenta!


Kevät antaa nyt vähäsen odottaa itseään ja malttamattomana tekisi mieli kaivaa kaikki kesäiset asiat jo esille, puunata grilli kesäterään, kantaa puuttuvat terassikalusteet paikoilleen ja vaihtaa verhot.. toisiko se kesän jo vähän lähemmäs?? Onneksi voi jo kuitenkin suunnitella uusia muutoksia tai hankintoja, siihen ei takatalvi vaikuta :) Meillä onkin kevään projektina terassilaajennuksen saattaminen loppuun. Talopakettiin kuului tosi pikkiriikkinen terassi betonilaatalla, ja sinne kuuden hengen ahtautuminen ahdisti, puhumattakaan siitä harmaasta betonista. Ensin mieheni teki petsatut laatat betonia peittämään, mutta parin kesän jälkeen kaipasimme kuitenkin lämpimän puun sävyä peittämään ja kiertämään myös tuo laatta. Niinpä sillä projektilla polkaistaan käyntiin meidän kesämme, ja siihen tuskin kovin montaa viikonloppua kuluu, kun eivät ole kovin suuria nuo alat,mitkä peitetään. Eilen haettiin terassilaudat ja oli mukava yllätys, että hinnat olivat tulleet rajusti ALASpäin. Yleensähän asia on juuri toisin päin. :)

Muuten olen karsinut kovasti sisustushankintoja, ostan jos on aivan pakko, muuten en. Tuunaan yhä enemmän vanhasta uutta ja kierrätän niin paljon kuin mahdollista. Ratkoin juuri yhdet verhot odottamaan uutta aikaa rulliksina. Jos kankaat ovat hyväkuntoisia ja kauniita,niin mikä jottei! Aivan pari pientä uutta vanhaa hankintaa olen tehnyt: luistimet oli pakko saada, vaikka talvi onkin jo taittunut..=))) Näillä ei enää jäälle ole asiaa,mutta eiköhän ne paikkansa löydä meiltä. Toinen hankinta on ihana pieni Madonna-taulu, kultainen vielä,mutta piakkoin valkea. Autotalliprojektit edistyvät tosi hitaasti, mutta teen niitäkin fiilispohjalta. Jos ei huvita, on turha hampaat irvessä rutistaa. Näiden juttujen ei kuulu olla pakollisia, vaan mieluisia =)
Oikein mukavaa kevään odottelua kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kesä mielessä täälläkin. Tosin eteisen kimpussa tällä hetkellä vielä hetken. Mutta kohta pääsee terassia sisustamaan ja pihaa laittamaan, tai siis katkomaan loputkin myyrien tuhoamista pensaista. meillä on pihalla tehty totaalinen tuho:(.
Mutta nyt jatkamaan maalaamista, valkoista suditaan uskollisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas pitkästä aikaa .... Kyllä minusta vain on kesä lähempänä kun vaihtaa tekstiilejä. =). Verhot on vaihtuneet, samoin matot ja nyt on tekeillä keinutuoliin hempeitä pastelleista ja kukkakankaista tilkkupäälinen. Kuistinkin olen jo melkein sisustanut keväiseen ja kesäiseen tyyliin =). Jotain pitää tietysti jättää vailleekin, odottelemaan. Kevät sää on oikukas, vasta meillä täällä pyrytti lunta ja nyt mitä kaunein auringonpaiste. Otathan välillä kuvia autotallin uumenista kun tuunailet aarteitasi ja kyllä se terassi vai patioko se oli niin kohta valmis on. Kenties jo vapuksi tai ainakin juhannukseen. Vai mitä? Mukavaa alkavaa viikkoa! -Sanna-

Sarppa kirjoitti...

Kauniita nuo sinun hankintasi..ja pihahommiin täälläkin jo kauhea hinku..

Sisustus Sievä kirjoitti...

Eipä täällä paljon ole kesästä tietoa,mutta odotellaan. Tuntuu että pakkasten myötä jäätkin vaan paksunee.Olen odottanut että pääsisi haravoimaan pihaa ja katsomaan,että onko myyrien jäljeltä mitään söivät pensasaidan,vanhat omenapuut ja ruusut.

Ihana kun ihmiset nyt kierrättää eikä osta uutta, kaikki paikat on täysi hyvää käyttökelpoista tavaraa.

Kevättä odotellessa.
Mia