perjantai 8. elokuuta 2008

Sataa sataa ropisee...

Varsinainen sadepäivä ollut - ilmeisesti koko Suomessa! Mutta minusta tuntuu, että juuri silloin saan kotona jotain aikaiseksikin =) Eli nyt on koti putipuhdas , pizzat syöty - lapset katselee Pikkuoravia ja sitä rataa..


Laittelenkin sadepäivän (tai illan) ratoksi muutamia kuvia, jotka ovat vanhoja koneeltani, mutta kuvia on aina mukava katsella. Teillä kaikilla on hienosti omia "teemoja" eri päivinä, mutta minä taidan olla tällainen hyppijä, kuvia on siis vähän sieltä ja täältä. Ehkä seuraavan kerran sitten vähän keskitetymmin.. Haluan muuten tässä kiittää ihanista kommenteista ja vierailusta blogissani, pahoittelen etten ole vielä ehtinyt kaikille vastavierailua tehdä, mutta onhan tässä kesää jäljellä...

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, nyt niitä sieniä taitaa sitten pukata ;0))

6 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Hei Anne ja kiitos taas itsellesi kauniista kuvista!
Kyllä mulla ainakin aiheet rönsyilee sinne ja tänne, sitä vaan kirjoittelee mitä mieleen tulee sen kummemmin miettimättä tässä alkuinnostuksessa:))
Ja ihan varmasti sieniä alkaa nousta ihan silmissä, kaikki olosuhteet on kohdallaan. Toissapäivänä löysin jo ensimmäiset suppilovahverot, huomenna niitä onkin jo paljon enemmän:)
Hyvää yötä, mukavaa viikonloppua ja tuikkikoon iltatähti sinulle kauniisti:)

Marja

Sarppa kirjoitti...

Antoisaa sienireissua ;D tiedä vaikka saisit tällä kertaa oikein sieniä mukaan..

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on postia blogissani!
-kati-

Anne kirjoitti...

Mimosamamma,kiitos paljon, ja onnea ekoista löydöistä! Minä oon huono suppiksia löytämään, ei taida olla tiedossa sopivia metsiä. Ja Sarppa,tosiaan nyt toivon että ihan niitä syötäviäkin... ;0)

Katille supersuuri kiitos kunniasta, nyt kun vielä osaisin linkittää tunnustuksen omaani. Ihanii ootte!

Iitu kirjoitti...

Ah kuinka ihanan blogin löysinkään!
Teillä on todella kaunis koti:)

Anne kirjoitti...

Kiitos Iitu kauniista sanoistasi, ne kovasti mieltäni lämmittävät! :)