sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Ruusu meille kaikille ihanille naisille<3 <3 <3

Niin..nyt on taas se päivä, jolloin osa kyselee, mitä ihmeen virkaa tällaisella "juhla"päivällä on, osa kyselee,milloinkas on sitten miestenpäivä. Ja se osa, mihin minäkin tunnen kuuluvani, ottaa vastaan ilolla jokaisen ei-niin-arkisen-päivän! Onhan tässäkin takana niin kaunis ajatus.

Aamulla ilahduin ja yllätyinkin, kun mies kaivoi muovipussista oikein lahjan!! Naiselliseen tyyliini sain kuumailmapuhaltimen ja Mymmeli-mukin =)) Todella,todella huomaavaista tuolta mussukaltani, joka yleensä kyseenalaistaa tällaiset päivät vedoten kaupalliseen hapatukseen jne.
Tämä on myös päivä, jolloin minua kosittiin. Siitä on jo aikaa miljoonatsiljoona vuotta,mutta silti muistan vieläkin sen hetken. Ehkäpä siksi naistenpäivä tuntuu vielä merkittävämmältä, noin niinkuin henkilökohtaisista syistä ;) Muttamutta...olihan miulla asiaakin. Nimittäin sain vihdoin ja viimein aikaiseksi kuvata noita autotallin aarteita. Ja minä onneton olin sitten jotain vipstaakkelia väännellyt ja kuvat tuoleista meni harakoille. Laitan nyt kuitenkin kuvat pöydistä ja sitten tuosta talonpoikaisesta tytön huoneessa.

Ajattelin pöytiin vaihtaa vetimet,maalailen ja kittailen vähän, niin ehkä ne tuosta vähän siistiytyvät. Kirjoituspöydän laatikkoon on kirjoitettu monen nuoren elämänmakuiset tuskanhuudot, mutta niistä lisää toisella kertaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa naistenpäivää! On Sinulla ihana muisto tästä päivästä =). Romanttista, huokaus =). Kaunis on tuoli ja kirjoituspöytä. - Sanna-

"Kantriina" kirjoitti...

Mukavaa naistenpäivää siulle Anne!

Ja voiko enää romanttisempaa tarinaa siihen liittyäkkään! :)

Halauksin,
Kantriina

Lennu kirjoitti...

Kyllä minusta voi ja pitää viettää kaikkea kivoja päiviä, pannaripäivästä kissanpäiviin asti. Niin paljon on maailmassa muuta ikävää, että iloita saa hyvällä omallatunnolla naistenpäivää mikä meni jo. Ja teillä se päivä noin romanttinen.
Kirjoituspöytä on hieno ja tuo tuoli kanssa. Mulla huomenna maalausurakkaa kun on vapaapäivä.
Kivaa maanantaita toivoo Lennu!

Anne kirjoitti...

Kiitos kaunis teille Sanna, Kantriina ja Lennu! Totta turisette, arkea riittää kyllä joten otetaan kaikki ilo irti pienistäkin mahdollisuuksistamme =) Iloista viikonjatkoa, lähden itse tästä hieman ikävämmälle työmatkalle,mutta pian taas palailen!

Rakkauvella
Anne

mimosamamma kirjoitti...

Ihanasti miehesi kuitenkin muisti "päivämme" vaikka sen kyseenalaistaakin, ehkä muisto kosinnasta herkisti hänet:) Minä ostin itse itselleni kimpun ruusuja, miestä olisi pitänyt alkaa muistuttamaan jo viikko etukäteen ja säästinkin siten tehokasta puheaikaa:)
Ihailen kovasti kauniita valkoisia kalusteitasi!

Anne kirjoitti...

Kiitos mimosamamma! Kyselinkin mieheltä,että muistiko meidän historiamme takia vai naistenpäivän takia.. hän oli, että "Täh??" =))) mutta ei se mitään, kaunis oli ajatus joka tapauksessa. oletkos jo blogitauolta palannut, olen kovasti jo kaipaillut Sinua <3