sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Makuuhuoneen järjestelyä..


Hei vaan, täällä on tällä kertaa siivoiltu makkarin sotkuja. Sitä inventaariota kun olen läpikäynyt, niin joka nurkka pursuaa pahvilaatikoita joissa tarpeetonta. Niinpä innostuin järjestelemään paikkoja ja jotenkin olen kovin tyytymätön tällä hetkellä makkariimme. Rivieran päiväpeitto on lepotauolla, siitä on yksi tilkku irvistänyt ja korjaus taas kestää.. Älkää siis välittäkö ruttuisesta tämänhetkisestä peitosta, se kotiutui pesusta juuri eikä ole huippulaatua :/
Nuo vanhat tuolit,joista toinen näkyy kuvassakin odottavat edelleen entisöintiään. En sitten uskaltanut itse sitä aloittaa, kun on vanhat satulavyösysteemit noissa. Pitänee kysellä paikallisilta verhoilijoilta ja entisöijiltä,kenties oppilaitoksistakin urakan hintaa ja aikataulua. Kuulin, että erääseen paikalliseen paikkaan on lähes kahden vuoden JONOTUS. Miten mun hermot sellaisen antaa myöten?? vaikka ovathan nuo nytkin jo olleet puoli vuotta tuossa kunnossa makkarissa... alkaa vaan päre palaa, sininen ei ole mun väri :(Sitten niitä kuvatuksia muutamia, saankohan nämä kohdilleen.


16 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Voi mahdoton kuinka kaunis makuuhuone teillä on:)
Nauratti kun luin kärsimättömyydestäsi, mutta kukas nyt kahta vuotta jaksaisi odottaa kun kaksi tuntiakin on joskus liikaa (tai jopa kaksi minuuttia:)
Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa viikonalkua Iltatähden alle:))))))

Veera kirjoitti...

Kaunis makuuhuone ja tuo ihana vitriini! Houkaus kuinka kaunis se onkaan. Mukavaa sunnuntai iltaa sinulel Anne! :)

Krisse kirjoitti...

sunnunti kurkistus...ihanan näköistä...ja hyvää sunnuntai iltaa..

"Kantriina" kirjoitti...

Täällä kaikki kohdallaan!
Kaunista on ja tuolitkin saat varmasti pian työnalle :)

Mukavaa alkavaa viikkoa toivoopi Kantriina

Lennu kirjoitti...

Ihana peilipöytä, kaappi on kauniin näköinen kun siinä on nuo ristikot.

Taika kirjoitti...

Ihana makuuhuone sinulla!!
Varsinkin peilipöytä on sievä. Tuolaisesta itsekin haaveilen!!
Hyvä maku sinulla on ja osaat sisustaa kauniisti!

Maria kirjoitti...

Kaunista. Ja tuolit sinisinäkin kauniita.
Huokailen myös omaa makkaria odotellessa. Ne vuodet voivat olla kärsimättömiä niin. :)

Anne kirjoitti...

Kiitos teille kaikille ihanista sanoistanne!! Ne lämmittivät todella kovasti mieltäni :) Oikein aurinkoisia talvipäiviä!! (minä täällä jännään,saanko varaamani mööpelit vanhalta psykiatriselta osastolta heidän uusittuaan kaiken...)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Anne!! Tosi kaunista!
Terveisin Aino

Minttu kirjoitti...

Hei vaan!
Taidan olla ensimmäistä kertaa täällä kurkistelemassa :)) Kaunis on teidän makuuhuone ja kaunis on blogisi! Pahastuisitko, jos linkittäisin blogisi suosikkilistalleni niin löytäisin tänne uudelleenkin??! Mukavaa viikon jatkoa!
Terveisin Minttu

Ainosofia kirjoitti...

Hei, kävin ihastelemassa blogiasi :)

Anne kirjoitti...

Kiitos paljon Ainolle,Mintulle ja Ainosofialle vierailustanne! Toki blogini saa linkittää, se on suuri kunnia :) Mukavaa perjantaipäivää teille, täällä alkaa jokaperjantainen siivouspäivä ;)

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Anne

Todella kaunis makuuhuone!!Vitriinikaappi on upea ja kaikkea kaunista sinulla on ihanasti esillä.
Todella kaunis tuo laatikosto, mistä olet sen ostanut?

Hyvää ystävänpäivää:)

Hanneloore

Iippa kirjoitti...

Suloinen makkari! :)

Sinulle tahdon ojentaa monta kukkaa tuoksuvaa. Niiden toivon Sinulle piristystä tuovan, iloa Ystävänpäivään suovan. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle!

<3 Iippa

Anne kirjoitti...

Oih Iippa, kiitos siulle ja toivotan näin ihan tönkösti AIVAN IHANAISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ Sinulle ja kaikille muille myös!!! <3 <3 ajatelkaas,miten monella tapaa voi ystäviä saada,löytää ja olla =)

Hanneloore, olen tilannut tuon laatikkolipaston Nealta Vaniljasydämestä ja tykkään siitä ihan tosi paljon, se on uskomattoman tilava ja vetää syvyytensä vuoksi tosi paljon tavaraa sisäänsä. Olen kaavaillut siitä jopa vaatelipastoa jossakin vaiheessa ;)

Miia kirjoitti...

Ihanan kaunis makuuhuone!!