sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Nyt syttyy toinen kynttilä..

Aurinkoista toista adventtia kaikille! Eipä totta puhuen aurinkoa ole viime aikoina näkynyt, mutta jotenkin sitä ei ole odottanutkaan =)) Nyt on Linnan juhlat tuijotettu telkusta, puvut arvosteltu ja tänään shopattu vähän lahjoja. Yllättäen miehen lahja-asia osoittautuu taas vaikeimmaksi, onneksi hän tänään vihjaisi että olisi varsin kiitollinen vaatekaupan lahjakortista. Onpahan sekin asia jo ajatuksissa hoidettu.
Toiskohan pukki ihan oikeaa lunta,mielellään jo vähintään viikkoa ennen joulua... sitä kaipaan hirmusti ja mietin jo että pitäsköhän töhrytellä vaikka tekolunta vähän kuuseen? Oletteko kokeilleet koskaan? Taikka sitten jo piimäisi vähän vaikka ikkunoita.. mä vaan luulen, että innokas pikkutonttumme käy ne nuolemassa pois joten voi olla ettei kannata yrittää.

Kummasti sitä ajatus viipyilee jo joulun ruuissa, kyläilyasioissa ja lahjoissa. Aika täpinöissä menee joulukuiset työpäivät ja taidanpa työssäni liikaa jo kyllästyttää muita höpinöilläni.. noh, eihän kaikki tykkää sisustella ja laitella joulua. Mutta kivaa,että meitä hörhöjä löytyy kuitenkin paljon! Oikein mukavaa huomenna alkavaa jouluhörhöilyviikkoa teille kaikille ja lämmin halaus vielä päälle :)


toivotteleepi Iltatähden Anne
8 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Lämmin joulunodotus terveinen sinullekin..

mimosamamma kirjoitti...

Lumi olisi minullekin se kaikkein paras lahja:) Joulu on jo kovasti mielessä ja koti alkaa pikkuhiljaa muuttua jouluisemmaksi, tämä on kivaa aikaa! (siihen asti kunnes stressi iskee, takuuvarmasti viime metreillä)
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa:)

Tiina kirjoitti...

Äläs muuta sano... miekin täällä kuumeiseti mietin mitä tekisin ruokaa ym... mutta aattona ei olla kotona vaan mummolassa joten se jää sitten mummin "kontolle"...
Kauniita kuvia, terkkuja. :)

Hanna kirjoitti...

Kauniita jouluisia kuvia :) Eikös olekin ihanaa kun saa nyt oikein todenteolla hörhöillä joulua!! On tämä joulunaika niiiin ihanaa!! :) Mukavaa maanantaita!

Sarppa kirjoitti...

Rauhallista joulunaikaa myös sinulle ja koko perheelle..

Veera kirjoitti...

Kauniita ja tunnelamallisi akuvia...ihanaa joulun odotusta sinne! :)

"Kantriina" kirjoitti...

Ihana tunnelma kuvissasi... mukavaa joulun odotusta! :)

Anne kirjoitti...

Kiitos kaunis kommenteistanne ja ihanaa joulun odotusta teille myös,ihan jokaiselle! :)