sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kakkukuvia

Heippa, täällä kirjoittelee varsin väsähtänyt äippä. Viikonloppuna vietettiin
poikien 9- ja 12-vuotispäiviä ja vieraita riitti jatkuvalla syötöllä. Viimeiset lähti juuri ja täytyy myöntää, ettei minusta taida niin ehtoista emäntää saada, että ihan nauttisin tarjoilujen miettimisestä, toteuttamisesta ja tarjoilusta ;) Hieman taitaa äippä turhaan stressata kaikkea.. Mutta lapset tykkäs ja sehän se pääasia oli. Tässä muutama kuva kakuista, tilasin tänä vuonna päälliskuvat netitse. Toisen kuva alkoi kummallisesti halkeilla, mutta hyvin kelpasi vieraillekin ja pian on toinenkin kakku muisto vain.


Taidanpa mennä laittamaan pientä purtavaa perheelle ja sitten vain glögimuki käteen ja sohvan nurkka kutsukoon....
9 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Synttärit ovat uuvuttavia, muistan hyvin sen kaiken sressin mitä lastenjuhlien järjestäminen aiheutti:) Varsinkaan kun en ole koskaan osannut leipoa, joskus kyllä yritin kun tuntui että tarjottavien täytyy olla kotona tehtyjä ja pieleen aina meni:)
Nykyään kakutkin ovat kuin taideteoksia, kivat "kannet" noissa, ovatko kenties ne marsipaania:?

maano kirjoitti...

vinkeitä kakkuja :)

titta kirjoitti...

Hauskat kakut:)

Anonyymi kirjoitti...

eikö olekkin hyvä että ovat kohta takanapäin. täällä samoin ajatuksin, kuten tiedätkin että kyllä noissa kemujen järjestelyissä uupuu. ei sitten niin ehtoisaa emäntää enää täälläkään.
terkut serkuille ja onnittelut sankareille!

Possumamma kirjoitti...

HEIPS!

Haastoin sut paljastamaan omituiset tapasi:)
Käy hakemassa haaste tuolta:

http://siipiensuojassa.blogspot.com/2008/11/5-omituista-tapaani.html


Mukavaa, että olet jaksanut tehdä vähän erikoisempia, ettei vaan ihan tavismansikkakakkua:) Pitääpi itekkin laittaa blogiin kuvia, kuhan ennättääpi, Bamse-kakusta, joka oli Lokakuussa vuosia täyttäneellä pikkumiehellä toiveena:)

"Kantriina" kirjoitti...

Maistuis kyllä miullekkin :)

Tiina kirjoitti...

No Wau!!! mitä kaakkuja... kyllä miekin olisin halunnut palasen Bartista tai Homerista, ihania!!! :)

Anne kirjoitti...

Heips, ja kiva kun vierailitte! Possumamma, mie en osaa linkittää tota haastetta, ihan blondi oon.... mutta katson illasta, jos jotenkin saisin ni vastaan haasteeseen =)

Hanna kirjoitti...

NAM!! Ai ai, kylläpä tämäkin herkkusuu maistaisi mielellään noin herkullisen näköisiä kakkuja! Vaikka lasten synttärit ovatkin aivan ihania, niin kieltämättä niiden valmistelut ihan työstä käyvät...