lauantai 8. marraskuuta 2008

Isänpäiväviikonloppuna


Heipsan taas!

Isänpäivä kolkuttelee jo ovelle,eikä taaskaan mitään hajua mitä isännälle keksisi... taidan lähteä esikoisen ja kuopuksen kanssa kiertämään kaupungille lahjan hakuun. Iloa on tällä viikolla tuottanut puolivalmis terassi! Kuva otettu iltamyöhäsellä,joten aika pimeäksi jäi salamankin kanssa valitettavasti. Mut arvatkaas vaan, odotanko jo kevättä ja kesää että päästään maalaa noi kaiteet uudelleen ja sitten vaan "sisustamaan" terassia.
Muuten tää elämä onkin tällä viikolla tuntunut poikkeuksellisen rankalta, töissä menossa niin ikäviä juttuja,että monet itkut jo itketty ja homma huipentuu ensi viikolla vielä. Täytyy vain koettaa kurjinakin hetkinä keksiä joitain ilon aiheita ja jotain, mitä odottaa! Odotan kovasti, että ehtisin surffata kunnolla netissä,mieli tekisi piristää mieltä nyt vähän shoppailuilla. Niissä kun olen pitänyt kunnon taukoa tänä syksynä. Greengate Kelly-tekstiileistä haaveilen,mutta ilmeisesti sarja on ollut niin suosittu että monesta paikasta jo loppunut. Joten *VINKVINK* vinkatkaa, jos jossain eteen "kävelee" nää Kellyt, tai sitten sitä Brown-sarjaa, ja tietysti jos vielä edullisemmin kuin muualla, niin avot... =))) Mukavaa lauantaita kaikille ja kiitos oikein tosi,tosi kovasti,että vierailitte blogissani!

5 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua Sinulle myös!
Toivotaan että ikävät asiat ovat kohta takanapäin ja elämäsi helpottuu.
Shoppailu kyllä aina pikkuisen voi mieltä piristää, ainakin kannattaa kokeilla....
Mahtava tuo teidän kuistinne kyllä on, tilaa on vaikka tanssahdella:)
Terkuin Marja

Anne kirjoitti...

Heissan kaimani!
Sinua kovasti odotellut puotiini.Kaikenlaista ihanaa saapunut ja myös Greengatet löydät lähempää kuin arvaatkaan...

Anne kirjoitti...

Huomenta Mimosamamma ja Anne! ihan täytyy nolona myöntää,etten tosiaan ole "ehtinyt" koko syksynä piipahtamaan puodissasi Anne. Liekö laiskuutta enemmän kuin kiirettä ;) mutta kohta on varmaan jo joulupuoti avautumassa,eikös? Sinne on kyllä tultava =) laittelen sulle vielä viestiä.. Mukavaa isänpäivää!!!

Krisse kirjoitti...

Yökukkuja koneella selailemassa taas blogiasi. Hyvää alkavaa maanantaita toivottaa Vaaralan Krisse

Hanneloore kirjoitti...

Heissan taas

Terassi edistyy:)
Kauniilta näyttää!!

Mukavaa viikonjatkoa sinulle:)
terkuin Hanneloore