keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Muodonmuutosta


Heipähei pitkästä aikaa,
lupaamani jälkeen-kuvat ovat pahasti myöhästyneet, vaikka huoneen remppaus kävikin loppujen lopuksi aika joutuisasti. Kuopus sairastui kuitenkin tässä välissä ja sisustuksen kuvaus oli toisarvoista valvottujen öiden jälkeen.. Laittelenpa nyt kuitenkin muutamia kuvia ,ekat siitä kun on vasta pohjamaalit sudittu. Huone näyttää tosi valjun tyhjältä noissa kuvissa,mutta oikeastaan tuo tilantunne on todella kaivattu. Mielelläni kuitenkin ottaisin vastaan vinkkejä, mitä ja miten voisi muuttaa. Tekstiilit tulevat vaihtumaan, mutta näin aluksi näillä mennään. Matto,verhot ja päiväpeitto tulevat sitten joskus, kunhan löydetään mieluisat. :) Ehkäpä Greengaten syksyn mallistosta löytyisi jotain...
Tämä kevätaika on kyllä omituista aikaa. Ideoita tulvii mieleen, mutta itselläni ainakin moni asia kaatuu siihen, että samalla on myös aika väsynyt talven jälkeen. Tunnistatteko? Toisaalta aina ei voi eikä tarvitse uudistaa yhtään mitään. Joskus on kiva vain olla ja möllöttää. =))

4 kommenttia:

Milana kirjoitti...

Kaunista! Tapetti lienee samaa kuin meidän Onnilla, ja sopii tänne NIIn hyvin ;) Todella suloinen huone! Toivottavasti taudit on nyt päihitetty!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanuus tuli tästä ihanan neitokaisen huoneesta. ja oivasti kirjoitit talven jälkeisestä väsystä. ihmeesti mulla vaan energiaa oli puuhaan jos toiseen ja tosi paljon saatiin aikaan. muutama pikkujuttu oottaa tekijäänsä mutta tulee varmasti tehdyksi (jos ei minun, niin jonkun toisen toimesta). ja yhden haaveen toteutuksen jätin edemmäs. kyllä kerkkee ja jaksaa kun muistaa huilia välillä!

Anne kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, Milana, Onninpesä on tosi ihanainen, pitääkin käydä pikapuoliin vastavierailulla =) Jokin flunssa pyörii nyt meidän tenavissa,jokainen köhii ja pärskii ja nuorimmainen tietty pahiten.:( Vaan omaa tahtia on nyt pakko hiljentää,sen verran pahaksi äityi eilisen supistelut ja säryt jo.

Sara kirjoitti...

Haluatko voittaa ilmaisen risteilyn? http://what-thefudge.blogspot.com/2012/04/voita-ilmainen-upea-risteily.html