tiistai 18. toukokuuta 2010

Vähän ennen-kuvia tytön huoneesta

Hei vaan täältä sotkun ja kaaoksen keskeltä!

Tällä kertaa harmistunut postaus! Odotin tapetteja saapuvaksi viime viikon loppupuolelle, ja niin ne luvattiinkin viimeistään perjantaiksi. Noh, eipä kuulunut enkä kyllä saanut enää koko kauppiasta kiinni enkä taida ko. paikasta enää ikinä mitään tilata :(( Sen verran tökkii, etteivät edes puhelimeen vastanneet. Sinällään viivästymisestä en heitä syytä, itsehän riskin otin, mutta asiakaspalveluun mielestäni kyllä kuuluisi vastata asiakkaan kyselyihin. Tänään tiistaina tuli kuitenkin viimein kaivattu viesti Matkiksesta, että tilaus olisi siellä noutovalmiina. Saa nähdä, ehditäänkö illalla muuta kuin merkata viivat oikeille kohdilleen... Torstaina siis tyhjennettiin tytön huone, liotettiin boordit ja mies hioi ja kittasi vielä seinät. Illalla pohjamaalattiin pariin-kolmeen otteeseen ja jätettiin kuivahtamaan yön yli.


Perjantaina harmistuneena halusin kuitenkin jo beigeä seinään ja niin käytiin sävyttämässä Teknosta vaaleanbeigellä. Maalisävyjä kun on kuitenkin varmaan tuhat yhdestäkin väristä, niin jännättäväksi jää, onko tämä edes lähellä sitä oikeaa... nou hätä, jos ei ole. Sitten käydään uudelleen! =))) Yritin kuitenkin ottaa sellaisen vaaleanvaniljaisen, mutten liian keltaista kuitenkaan.
Paras palkinto taisi jo tulla tytön säihkyvien silmien ja kommenttien perusteella! Vaikka huone vielä keskeneräinen, hän jo kovasti kiitteli ja tykkää kuulemma tästä vaaleasta nyt paljon enemmän. Alkoi heti suunnitella verhojen väriä ja haluaisi kuulemma lopunkin vaaleanpunaisen pois. Hieman häntä toppuuttelin ja annamme varmaan silmän ensin totutella vaaleampaan huoneeseen. Mutta jopa isukkikin oli tosi tyytyväinen jo tähän muutokseen ja kehui, että nyt noudattelee tämäkin huone talomme yleistä värimaailmaa. Alkoipa jo pohtia poikien huoneiden tulevia värimaailmoja....mutta kaikki aikanaan.


Pari ennen-kuvaa juuri ennen homman alkua, toivottavasti saan pian jälkeen-kuvatkin ;) Tänään kuitenkin lasten urheilukouluun ilmoittautumista ja teoriatunteihin kuskausta,joten voipi olla,että torstaina jatkuu..


8 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kyllä on kaunis huone, voi että! Kyllä uskon että tytön silmät on säihkynyt.

Sari kirjoitti...

Ihana huone tytöllä kuvissakin =) Innolla odotan uusia kuvia =)

Eva-Liisa kirjoitti...

Niin, taisin hiukan erehtyä,että tää olisi se uusi ilme,mutta tää olekin nähtävästi se vanhempi, mutta kuitenkin tää on niiiin kaunis.

Anne kirjoitti...

Kiitos Liisa ja Sari! <3 Juu tää on se,mistä lähdettiin. (Tosin täältä oli säkkitolkulla raahattu roskiin ja kierrätykseen tavaraa ja leluja.) Eilen hain ne tapetit, ja vitsit että oli sopiva kerrankin se sokkona valittu maali!!=)) Aivan samaa sävyä, eli rusehtavampi beige kuin esim. meidän makkarissa :) Urakka jatkunee tänään kuopuksen kevätjuhlien ja tyttösen nimpparikahvittelujen jälkeen..

sarppa kirjoitti...

Ihana on kyllä tämäkin sisustus tyttäresi huoneessa! <3 Mutta innolla jään odottelemaan uusia sisustuskuvia! :) Meilläkin tyttären huone kaipaa tapettien uusimista yms mukavaa. Ei vaan ole oikein innostusta ollut vielä.Mutta jospa saan uuden inspiraation toisten kuvia katselemalla! :)

Anne kirjoitti...

Sarppa, toivotaan niin :) Aikaa tää tällanen välillä kyllä ottaa. Minkäslaista olet ajatellut uuteen huoneeseen?

Terhi kirjoitti...

Mielenkiinnolla jään odottamaan jälkeen-kuvia :)
Kevätterveisin uusi lukijasi Terhi

Milana kirjoitti...

Tsemppiä touhuiluun!!! Sateita luvassa, joten hyviä rmppapäiviä luvassa ;)