tiistai 11. toukokuuta 2010

Ihanaa shoppailua

Heippistä, täällä kirjoittelee tulipyrstöinen ja lonkkavaivainen, mutta niin onnellinen äiti. :) Eilen pääsin miehen palaverireissulle mukaan kylkiäisenä pk-seudulle ja pitihän tilaisuus käyttää hyödyksi. Hyvä ystävä oli ihana nähdä ja yhdessä kun molemmat ollaan hupsuina lastenvaatteisiin (ja omiinkin), niin tiedossa oli hyötyliikuntaa kaupoissa =)))


Muutama ostoskeskus kierrettiin ja tämän päivän olen kyllä melkoista ostomorkkista potenut. Koetan lohdutella itseäni sillä, ettei tämä ihan tavallista edes mulle ole, enkä nyt heti ensi viikolla ole uusintaa ottamassa (mutta ehkä jo muutaman viikon päästä???) Miehen työt osittain siirtyvät tuonne etelään, joten ehkäpä hyppään vauvankin kanssa joskus kyytiin piristymään. Shoppailun lomassa oli mukava kaffetella, vaihtaa kuulumisia, katsella ihmisvilinää ja nauttia vain olostaan. Saalis oli muhkea ja siitäpä muutama kuvanen. Sikäli poikkeuksellinen reissu, etten edes muistanut käydä Pentikissä tai muissa sisustusliikkeissä, ainoastaan Indiskasta lähti mukaan irtoteetä ja ihana turkoosi lyhty.

Vauvalle löytyi paljon Polarn o Pyretin vaatetta, Name Itiä ja Jesper Juniorista Nalle-sarjaa ja ihana Lindexin ampparihaalari... 3,5-vuotias sai Nicholas-takin ja housut, Jonathanin fleecetakin, Businon verkkapuvun ja Herra Hakkaraisen, josta nyt niin innoissaan. Tytölle ostin myöskin vastaavan verkkaripuvun, yökkäriä, P.OPin ja H&M:n mekkoja, Lindexistä poistoalesta ihanuuksia, Name Itin bikinit jne. Muutamia kuvia tässä. Ja löytyihän sitä itsellekin jotain tarpeellista, mutta vähälle yleensä se puoli jää. Bola-korun viimein hankin Bebesistä, olin sitä jo ihaillut niin monessa nettiputiikissa.2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ihania nuo sun ostokset olivatkin =) siis tuo amppari ♥ Oih...Ja mitään morkkista ,mieti miten tuolla hyvällä fiiliksellä taas jaksaa. ;) Ja uudestaan otetaan kyllä mahdollisimman pian , vauva kun syntyy niin pääsee äidin mukaan ja äidin höperön kaverin kanssa toki ostosreissuille =) Kiitos vielä ♥

Anne kirjoitti...

Kiitos Kati itsellesi =) Miusta tuntuu,et sain henkisiä voimia taas potenssiin tuhat tältä reissulta :) Ja uutta pitää suunnitella jo, jos vaikka tultas seuraavan kerran peräkärrin kera (hui sentäs) ni vois sen Ikeankin talsia. =))