perjantai 16. huhtikuuta 2010

Carpe diem -keväistä verhonvaihtoa

Tämän perjantain puuhastelin ruokatilan verhojen kanssa. Ompelin viime sunnuntaina mamman vanhoista pitsilakanoista meille verhot, pengoin edesmenneen tätini ompelulaatikosta virkattua pitsiä ja ta-daa, uusi sommitelma oli valmis. Melkein. Eilen pääsin viimein käymään Sisustus Biancossa ja sieltä oli pakko ostaa Carpe Diem-rulliksia muutamat. Edelliset tekstilliset missasin täysin, kun en niitä heti ostanut :/ Nämä kyllä ovatkin ehkä rauhallisemmat ja samaa sarjaa löytyi myös tyynyliinana ja olis saanut myös tuolinpäällisenäkin. Eivät ole ihan samaa sävyä kuin lakanat,mutta ei nyt silmiin satukaan katsoessa :) Epätäydellisyys sallittakoon, se tekee elämästä elämänmakuisen.Kylläpä kuvista tuli tummia, vaikka oikeasti kivasti tuo luonnonvalo tulvii jo sisälle. Valkoinen on valttia myös keväällä ;)7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanat verhot =)
ja ihana ruokailutila <3

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kauniit verhot olet ommellut, voi kun itsekin saisi aikaiseksi. Kaunis puinen sohva ikkunasi edessä:) Aurinkoista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas aivan ihanat!

Anne kirjoitti...

Kiitos kaikille :) Itekin kyllä tykkään ihan kympillä, se fiilis on kyllä ihan eri kun itse väkertää eikä meinaa ensin edes onnistua ;) Ihanaa viikonloppua!!!

terkuin anne

Eva-Liisa kirjoitti...

Löysinpä kauniin blogin ja kirjauduin heti lukijaksi. Tykkään tosi paljon verhoistasi.

sarppa kirjoitti...

Itsekin tykkään valkoisesta!:)
Ihanat verhot,ihana teksti!:) itsekin silitin carpe diem silitystekstin verhoon,tykkään!

Anne kirjoitti...

Kiitos Liisa ja Sarppa, kiva kun kävitte :) Mulla ei ole oikein onnistuneet silitystekstit,mutta johtuu ilmeisesti liian alhaisesta lämpötilasta. En muistanut ohjetta ja ei kyllä oikein kunnolla tarttunut puuvillakankaaseen teksti. Harjoitusta siis :)