perjantai 26. maaliskuuta 2010

Tapettipohdintoja maaliskuun lopulla

Nyt on tullut aika uudistaa tyttösemme huonetta. Huoneen väritys on auttamatta liian lapsellinen ja tyttö kaipaisi vähän neutraalimpaa ympäristöä. Äidinkin silmiä rauhoittaisi beige-vaalealinja...mutta tyttö ei halua liian pliisuakaan. Ei saa olla tähtiä eikä raitoja :( Aluksi tyttö halusi turkoosia tai limeä,mutta sen jälkeen päätyikin Esta Homen mallistoon.. sieltä löytyisi erisävyisiä satamakaupunkitapetteja, lähinnä ehkä kermapohja ruskealla tekstillä tulisi kyseeseen..

Toisaalta, nämä ylläolevat vinoruudut Hearts &Heroes -mallistosta olisi tosi kauniita myös. Oman haasteensa antaa myös se, että tyttö tulee jossain vaiheessa jakamaan huoneensa pikkuveljensä kanssa. Toivon mukaan vaihetta ei kestä kauan, mutta paras varustautua siihen..

Olisikin kiva kuulla vinkkejä ja kokemuksia onnistuneista sisarusten yhteisten huoneiden sisustamisesta ;)
-Kaikki kuvat lainattu Pikkuriikin sivuilta Esta Homen tapettimallistosta-

5 kommenttia:

TIINA P kirjoitti...

Kauniita valintoja mielestäni kaikki - itse päätyisin varmasti neutraaliin vaihtoehtoon, jos on tarkoitus, että huone "jakaantuu" jossakin vaiheessa. Nuo tekstilliset ainakin ovat sellaisia - molemmat niistä. Tekstiileillähän saa sitten sitä väriä. Mutta, piipahdanpa katsomassa jossakin vaiheessa, mihin päädyit ja tottakai lopputulosta odotellessa :)

Anne kirjoitti...

Kiitos Pakkasakka, olen kyllä aika lailla samaa mieltä. Tosin nyt tyttönen on vakaasti vinoruudun kannalla,mutta se rajoittaa aika paljon väritystä.. Noh, mietimme muutaman viikon ja ennen kesää toivottavasti on laittaa sitten kuvia uusitusta huoneesta, niin ja tietty niitä ennen-kuviakin ;)

terkuin
Anne

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita tapetteja olette katselleet. Meillä laitettiin juuri eskaripojan huoneeseen tekstitapettia, mutta tummana kun tuli tehoste seinälle.
Vinkkinä että Pikku kengurussa toimitus maksu puolet vähemmän ja Tapeteissa ei ole (1-2vko)odotusaikaa ollenkaan =)

-Anna-

Anne kirjoitti...

Kiitos Anna vinkistä, kävinkin jo tiirailemassa Pikkukengurun valikoiman :) Olisi myös kiva nähdä kuvaa teidän lastenhuoneesta, kuulostaa meinaan tosi ihanalle! Meillä nyt sitten löytyi se kaikista mieluisin ja sehän ei ollutkaan mikään näistä vaan Sandbergin Rut, mitä on meidän vanhempien makkarissa. Ainut ongelma on saatavuus... eli ainoastaan Villa Harmoniasta löysin,mutta olis kiva jos näkis vähän hintoja muualtakin. Livinkissä kuvittelin olevan,muttei ollu enää Sandbergiä lainkaan heillä. Toukokuussa suunniteltu pintaremppa tytön huoneeseen tehtäväksi, eli onneksi aikaa vielä etsiä tässä...

Anne kirjoitti...

Äh, siis mitähän mä söhlään... meillä on siis Sandbergin Lottaa makkarissa, Rut on se isompiruutuinen.. =))