lauantai 11. lokakuuta 2008

Iltoja!Ihanaa, viimein on SE aika syksystä! Tykkään erityisesti loppusyksyä edeltävästä ajasta, jolloin selkeästi on kirpeät säät muttei vielä liian kylmä. Tosin viime viikolla autoa raapatessa kävi jo ajatus ensi kesästä mielessä.. Siitä onkin mukava haaveilla ja suunnitella, kun terassinteko edistyy. Ihan uusimpia kuvia ei vielä ole, hieman verkkaista on kun tämä päivä losotti vettä ja huomennakin on vieraita tiedossa. Isäntä tosin antoi terassivaroituksen... eli hommat jatkunee huomenna. Tässä muutama kuva "työmaalta" takapihaltamme, oikealla alkuperäisterassi,joka on auttamattoman pieni 6-henkiselle perheelle.


Pyydän samalla anteeksi, etten ole ehtinyt vierailla kauniissa blogeissanne! Harmittaa oikein, kun jää tämä postailu näin vähälle, työ selkeästi haittaa vapaa-aikaa ;) Mutta aika aikanaan, onnekseni tykkään kuitenkin työstäni noin niinkuin pääsääntöisesti, kellään ei liene siellä aina kivaa mutta työkaverit kruunaa kyllä ne kitupäivät. Mukavaa lauantai-iltaa ja lupaan visiteerata luonanne huomenna =)


9 kommenttia:

maano kirjoitti...

teil on kyl tulossa loihakkaan kokonen terassi :)

Anne kirjoitti...

Heippa Maano, juu ihanaa jos ei tarvi pyydellä koko ajan anteeksi, kun yrittää itse mahtua pöydän äärelle :) Vaan kyllä tuohon puuta uppoaa,huhhuh, niitä on tuotu jo monta satsia eikä vielkään riitä. Eikä oo hyvä aika rakentaa,kun starkista ja k-raudasta ei löydy ku jämiä enää.. mutta keräillään sitten useammasta paikasta.

"Kantriina" kirjoitti...

Karehdittavan iso terassi teille tulossa... tuossapa kelpaa kyllä vieraita kestitä ja istua iltaa hyvässä seurassa :)

Krisse kirjoitti...

Mukavia terassintekokelejä Teille!
Kyllä tulee mukavankokoinen terassi. Hyvää keskiviikkoa toivottaa Krisse

PiaMaria kirjoitti...

Miten kauniita kuvia sinulla onkaan blogissasi.
Ja ilokseni tapaan jokaisessa uudessa suomalaisessa blogissa vierailessani ihanan Krissen....MOI KRISSE!!

Syysterveisin
PiaMaria

Sarppa kirjoitti...

Tosiaan ihanan iso terassi tuloillaan..

mimosamamma kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaita Annelle!
Itsekin olen ollut laiskahko bloggaaja viime aikoina, kun aivot sutivat tyhjää niin silloin ei saa sanaakaan kirjoitettua:))
Upea terassi tuosta tulee, oikea kesäolohuone!

Anne kirjoitti...

Kiitos teille kaikille! Juu, tää hiljaiselo vaan jatkuu... tuntuu että kädet on kotona niin paljon työtä täynnä jo. Noh,sain vaihdettua makkarin verhot viimein,joten ehkäpä sieltä uudet kuvat voisin tänne näpsiä pian :)

mukavaa lokakuun loppupuolta kaikille!

Hanneloore kirjoitti...

Komean terassin saatte:))

Terassi ei oikeastaan koskaan voi olla liian iso. Aina on kiva suunnitella jotain kauniita erilaisia ryhmiä johonkin nurkkaan.
Nyt on ollut ihan hyvä syksy rakantaa..
Mukavia rakennuskelejä teille:)

Terkuin Hanneloore