sunnuntai 11. tammikuuta 2009

"Valmis" tuulikaappi


Heipparallaa, on taas kirjoittelut jääneet muiden puuhien jalkoihin. TÄmä viikonloppu on ollut varsinainen vierailu- ja kyläilyjakso. Äitini otti langattoman netin viimein kotikoneeseen ja häntä sitten mieheni auttoi käytön alkuun. Ei sitä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että heillekin kone muuttaa! Mutta enpä minäkään reilut 10 vuotta sitten juurikaan hallinnut netin käyttöä,muuta kun pakolliset kuviot. Nykyaika taitaa tavoittaa jo lähes kaikki! Muttamutta, sepä siitä. Varsinaisesti oli tarkoitus laitella tänne vähän "valmiita" kuvia tuulikaapista,joka on ollut varsinainen murheenkryyni kalseine seinineen,klinkkerilattioine ja noin sadan kenkäparintakia... No, nyt pistettiin eräänä viikonloppuna loppusyksystä hihat heilumaan ja tapetoitiin seinät. Tapetti riitti juuri ja juuri makkarin jämärullista, sähköt olivat poikki vähänväliä kun sattui se syysmyrsky meidän yläpuolelle juuri silloin. Muutama tuskanhikikarpalo, ärräpää ja kynttilänvaloa liisteriä levitellessä, siinäpä se- suhteellisen hyvin onnistui projekti siihen nähden =) Ja kovasti kiittelin tuota murmeliani tapetoinnista, ei ollut kovin helppo juttu tällä kertaa. Tässä siis pari kuvasta, laitoin tekstiilit tänään mutta huomasin että istuinpehmuste olis kiva olla yhtenäinen tai ainakin sävy sävyyn muiden kanssa. joten eiköhän tuo vaihtoon mene. Siihen asti istuskellaan kuitenkin näillä tyynyillä. Ja arvaattekos, mitä tänään suunniteltiin kun tultiin anopin luota kyläilemästä! Keittiön välitilan paneloimista ja huuvan maalausta. Siinäpä ehkä hiihto"lomalle" tekemistä, miehellä ei kyl lomaa ole mutta äkkiäkös tuota emäntä läiskii puuta seinään.... tai sitten ei.XDD











11 kommenttia:

maano kirjoitti...

hyvältä näyttää .. ja upea pönde kokoelma :)

Tiina kirjoitti...

Hieno... kyllä kannatti tapetoida vaikka hankalaa vähän olikin. ;)

Iippa kirjoitti...

Kaunis tuulikaappi, tapetti on ihanan näköistä! :)

Anne kirjoitti...

Kiitos, jämistähän tää on koottu,mutta toivottavasti ei näy =) jotain seinät vielä kaipaa,mutta ensin pitää vähän kypsytellä suunnitelmia..

Hanna kirjoitti...

Tosi kaunista jälkeä olette tehneet ja ihanat noi verhot!!
Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen:)

Krisse kirjoitti...

Tulipas siitä oikein kivan näköinen..

"Kantriina" kirjoitti...

Ihana eteinen ja yksityiskohdat kauniita. Linnunpönttökokoelmasi on huikea! <3

Hattaramaa kirjoitti...

Ihanat erityisesti nuo verhoja kannattelevat tekstinauhat! Taidan olla hurahtanut teksteihin tällä erää... saako niitä jostakin?

Anne kirjoitti...

Kiitti teille, ootte työ vaan ihania! Hattaramaa, nauhat on Riviera Maisonin logonauhaa ja sitä saa metritavarana niistä sisustusliikkeistä joissa myydään RM-tuotteita. Mulla jäi vähän naftisti,tuossa meni 3metriä eikä riittäny ihan.

mimosamamma kirjoitti...

Kaunista ja käytännöllistä!
Jäin suu auki katsomaan upeaa lintupönttöjen kokoelmaa. Ihanat ja sopivat hyllyille kuin nakutetut:)

Sisumami kirjoitti...

Hei! Surffasi netissä etsien sisustusvinkkejä omaan asuntooni ja kuinka ollakaan tupsahdin sinun blogiisi. Tyylisi on aivan ihana ja olet näköjään taitava käsistäsi. Tänne tulen kyllä toistekin :)