sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tervehdys täältä Iltatähdestä =)

Voivoi, kello on jo vaikka mitä ja tässä se emäntä vaan istuu persus puuduksissa koneella. Mitään en oo oikeestaan saanu aikaiseksi! Mies kylläkin ahkeroi pihalla ja laajentaa meidän terassia, joten eikös se vähän niinkö lasketa miunkin ansioksi kun se ideahan kuitenkin tuli miulta =DDDD Pullanpaistoa olen suunnitellut eilisestä, ei kait se auta muu kuin lähteä taikinaa veivaamaan, ei homma muuten edisty. Tutuille tiedoksi, että sain juuri uuden puhelinluurin jota EN osaa käyttää kunnolla ja kaikkien puh.nrot hävisivät bittitaivaaseen =((( Niitä tässä olen haalinut ja suuren osan jo löytänytkin, mutta muutaman Heidin numerot uupuvat...psssstt Heidit ;0)

Huomasin eilen, että olen pystynyt olemaan kuukauden ostamatta oikeastaan mitään uutta sisustuskamaa kotiimme. No sen kunniaksi tein kylläkin pienen tilauksen Witikkalaan, mutta olen kyllä ryhtynyt nyt selkeästi maltillisemmaksi, ihan siitä pakosta ettei meille mahdu mihinkään mitään ennen kuin toisesta päästä kannetaan rojua ulos. *lyö päätä seinään-hymiön paikka* Kirpparilla sentäs tänään kävin, mutta neljän lapsen ja miehen mukana ollessa se jäi melkoisen lyhkäiseksi visiitiksi ja keskityin tytön vaatteiden haalintaan. Kranttuus iski, enkä löytänyt juurikaan mitään, eikä meidän kirpoilla ole ikuna mitään löytöjä, nyyyyh...


Mutta nyt pullat himottaa niin kovasti, että keittiö kutsuu. Laitan vielä kuvan siitä reilun kuukauden takaisesta sisustusostoksestani eli tuosta tarjotinlokerikosta, jonka kylläkin laitoin pieneksi hyllyköksi.


8 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Tottakai on sinulle ansioksi kun olet ideoinut terassin, ilman muuta:))
Lorvikatarria on liikkeellä, taitaa olla joku epidemia menossa, mitään ei huvita tehdä ja mieluusti sitä olisi vaakatasossa (ja olenkin) koiran vieressä..
Kivan hyllykön pikkutavaroille sait tarjottimesta;)
Mukavaa sunnuntai-iltaa Iltatähteen!

Anonyymi kirjoitti...

jokos pullat on jo syötykkin!
mulle voisit sitä lorvia laittaa tulemaan parina pienempänä annoksena, virtaa on hetkellisesti ku mersun renkaissa, ja tietenkin ihan väärään aikaan aina, kuinkas muuten... :)

Anne kirjoitti...

Heipsan Kati ja Mimosamamma, juu pullat on paistettu ja osin syötykin :)) Mulla tosiaan lorvi täällä vaivaa..mut jos ens viikonloppuun mennessä häipys,ni sais vähän uudistusta täällä aikaseksi joten lohduttavaa et Mimosamammakin loikoillu ;)

pitääki ens viikolla sit laittaa noista terassin "perustuksista" kuvaa. Mukavaa uuden viikon alkua!

tiina kirjoitti...

Ota vaan kunniaa itsellesikin terassin teosta... ;) ihan hyvä niin... ja täytyyhän se työnjohtaja olla tässäkin hommassa... niin, ja nehän istuu koneella hommissa nykyään.. eiks nih?! hih!!!!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

iltaa Anne!
Täälläkin on lorvailtu kun mies tekee remonttia...:D no, maalasin sentään yhden senkin,valkoiseksi...
Hyvää alkavaa viikkoa toivottaa Krisse

Mari kirjoitti...

Välillä tekee ehdottomasti hyvää pitää pientä paussia shoppailusta! Minulla on vaan ollut liian pitkä vaatteiden osto-paussi...

Ihana hyllykkö:)

Sirkka kirjoitti...

Kivan erilainen hyllykkö...kaunis.
Itse en enää ihan kamalan paljon:))ostele laitan tavaroitani kaappiin piiloon"vähäksi" aikaa, joskus unohtuvat. Siivotessa kaappejani, harvemmin:) niin löytyykin jotain kivaa ja eikä maksannut mitään:) Näin tein myös aina silloin, kun lapseni olivat pieniä, heille oli aina ilo kun eivät muistaneetkaan sen tavaran olemassa olosta.

Anne kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Pieni työnjohtaja tosiaan käy välillä tarkistamassa projektin etenemistä ja kovasti haluaisi itsekin hommia avittaa =)))