lauantai 20. syyskuuta 2008

Mukavaa lauantai-iltaa!

Vihdoista viimein päivittelemässä blogia..kylläpä tämä aina kestääkin. Nämä viikonloput on kyllä niin ihania "löllöttely"-päiviä =))) otin kuopuksen kanssa komeat kahden tunnin päikkärit ja vielä nukuttaa... Saapas nähdä,nukuttaako illalla! Noh, mutta akku ladattuna näpsin muutamat kuvat,vaihtelin noita tekstiilejä ja vielä uupuu keittiön verhot, joita en osaa päättää. Aloitin ompelemaan rulliksia kesällä, mutta sitten hajos kone ja siltä jäljiltä on puolet vielä ompelematta vaikka kone onkin taas kunnossa.

Viikot on muutes vierineet hirmusta vauhtia, jo 4 viikkoa töissä olen nyt ollut ja tuntuu että vastahan ne alkoi.. Kohta sitä onkin jo lasten syyslomaviikko, ja synttäreitä kasapäin, ja adventtiaika... Ensi viikonlopuksi lupasin vielä pitää yhdet vaatekutsutkin, joten puuhaa riittää sitten arki-illoiksikin kun leivoskelen jo valmiiksi. Eipä sillä, ihan mukavaa tämä on joten en valita. Nyt vain ymmärrän, miksi puhutaan "ruuhkavuosista". Tässä on jo kaikkien lasten vanhempainillat sukkuloitu kertaalleen ja nyt alkaa harrastusten vanhempainillat,sitten keskusteluvartit opettajien kanssa. Eipähän ole vapaa-ajan ongelmia ;oDD


oikein rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!


14 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Niin kaunista teillä. Päikkärit kuullostavat hienolta! Joskus tekisivät niin terää... Tuntuu tosiaan, että aina saisi olla jossain muualla kuin kotona;)

Mari

maano kirjoitti...

ihanaisia tyynyjä :)

hanna kirjoitti...

Ihania tyynyjä!!
Teillä vaan on NIIIIN kaunista!=)
Lauantai terkuin, Hanna

Anonyymi kirjoitti...

hyvää huomenta! näyttää ihanan pehmeälle nuo tyynyt. tässä hieman unen rippeitä vielä silmässä kun isännän puhelin soi vapaapäivän kunniaksi kukonlaulun aikaan. sämpylätaikina on nousemassa ja kohta saa kaffeen kanssa tuoreita maistella. saa luvan pelastaa tämän aamun.
terkkuja kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Tänne sattumalta eksyin ja heti ihastuin. Selasin vanhoja juttujasi ja löysin kaikkea kivaa =)Tänne tulen uudestaankin
Tuo puusohva on ihana. Voi tun tuollaisen saisi =)
Mukavaa sunnuntai päivän jatkoa!!

Krisse kirjoitti...

Hyvää viikonloppua. Kauniita kuvia.
-Krisse-

Anne kirjoitti...

Kiitos teille ihanille ihmisille! Aurinko paistaa ulkona ja edessä kirpparikierros tytön kanssa, kiva päivä tulossa. Katin sämpylät kuulostavat niin herkulliselta,njams! Mukavaa päivänjatkoa kaikille :)

mimosamamma kirjoitti...

Kauniita tyynyjä huokailee täällä yksi tyynyhullu:) Niitä kun ei voi koskaan olla liikaa.
Syyskiireitä teillä sitten riittää mutta eipähän käy aika pitkäksi:)

Terkkuja Marja

"Kantriina" kirjoitti...

Kauniita tyynyjä ja muutekin ihania kuvia, kiitos siulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita tyynyjä. Minäkin ihastuin tuohon puusohvaasi:)

Karita

Sirkka kirjoitti...

Kauniita kuvia on aina ihana katsella...tuon tyynyn värisävyistä pidän...puusohva on hyvin kaunis, ihailen sitä.
Täällä aamulla lämmintä muutama aste, olen aloittanut jo lintujen ruokinnan, kun tulevat ikkunan taakse räpiköimään, tinttit ja punarinta.
Mukavaa päivää sinne, ja kiitos kuvistasi.

Krisse kirjoitti...

Selailulla ihanassa blogissasi taas.

Hyvää viikonloppua sinulle!

-Krisse-

Hanneloore kirjoitti...

Musta päikkärit lapsi kainalossa on parasta mitä viikonlopussa voi olla:))

Todella kauniita tyynyjä ja muutenkin näyttää ihastuttavalle!

Yöterkuin Hanneloore

Anne kirjoitti...

Voi kiitos teille ihanille, kun olette vierailulla käyneet ja jaksaneet kommentoidakin! Taas kiireinen olen ollut,mutta nipistän taas aikaa vastavierailuille :)

mukavaa sunnuntaita!