lauantai 13. syyskuuta 2008

Muista hemmotella itseäsi!

Tulipa mieleeni tällainen aihe, kun odottelen miestäni kahville. Tarkoitus sen jälkeen lähteä Saimaa-risteilylle ja juhlimaan ammattiyhdistykseni 30-vuotispäiviä ravinteliin. Reissua on odotettu, on se sen verran harvinaista päästä viihteelle 4-lapsisessa perheessä ;0) Mutta kuinkas kävikään, jo aamulla sen huomasin.. aloin miettiä verukkeita, miksi ei ole järkevää lähteä: lapset pitää viedä mummin hoitoon ja yöksi vielä, mitenhän 2-vuotias pärjää,miten mummi jaksaa, eihän miulla ole kunnon takkia laittaa päälle, illalla on niin kylmäkin.. Huhhuh! Kuulostaakos tutulta? Olen ihan mahdoton tapaus näiden kyläilyjen ja reissujen kanssa, kotona vaan kykkisin ja sitä laittelisin. Vaan kun veimme lapset mummille ja ukille, kävimme pikaruokalassa helposti syömässä ja aloin itseäni meikata ja laitella, niin tulikin vallan mukava olo! Kerrankin jotain, miksi laittautua, kivaahan se on kun saa pukeutua vähän hienommin ja oikein näkerrellä hiuksia, hih! (PAITSI ETTEI NE SUOSTU KOSKAAN ASETTUMAAN NIINKUIN SITÄ HALUAISI)

Olen viime aikoina alkanut todella oivaltaa sen itsestään ja omasta henkisestä hyvinvoinnista vaalimisen tärkeyden. Vaativan työn ohella on ihan pakko saada piristystä ja mukavaa omaa hemmottelua. Kasvohoito on yksi ehdoton lempparini, kampaaja toinen.. ja sitten tietysti ihana lehti tai kirja ja sohvalle suklaan kanssa, namskis! Toiselle se voi olla juoksulenkki metsässä tai hikijumppa salilla, tähän suuntaan on itsellänikin vielä yritystä. Tärkeintä on, että arkeen sisältyisi joka viikko, joka päivä jotain mukavaa josta nauttii. Aina sen ei tarvitse olla mitään ollenkaan isoa, itse ilahdun joka aamu siitä kun mies on keittänyt kahvit minulle vaikkei hän itse juokaan moista tököttiä. Mutta ajatus siitä, että toinen haluaa niin kauniisti tehdä, on aivan ihanainen. Mukavaa ja hemmotteluntäyteistä viikonloppua!


9 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Oikein ihanaa ja romanttistakin iltaa sinulle ja miehellesi!
Tuollaista viikonloppua kahden ilman yhtäkään lasta ei meillä mieheni kanssa ole ollut neljääntoista vuoteen..

mimosamamma kirjoitti...

Kuulostaa hyvin tutulta turinalta:) Kotona kykkijöitä, juhlia ja kyläilyjä karttavia asuu myös täällä Metsän reunassa. Meillä on aina hyvä veruke kaikkeen, meidän Mimosa, sitä ei voi jättää pitkäksi aikaa yksin eikä meillä ei ole hoitopaikkaa joten monet reissut jäävät reissaamatta, sopii meille oikein hyvin!
Mukavaa viikonloppua:)

Rva B kirjoitti...

Niin tuttua...

Ihania kirjakuvia!
Katsoin ensin, että sinäkös se siinä ripustelet peittoja narulle...

Mukavaa iltaa ja viikonloppua!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Sunnuntai lukusilla!

Toivottavasti nautit illastasi. Joskus pitää hemmotella itseään niikuin sanoit.
Kun vaan malttaisi....
Mukavaa syyssunnuntaita sinulle!

-Krisse-

Anne kirjoitti...

Kiitos kaikille teille ihanille kommentoineille! Niinhän se on, että joskus se aika on vaan otettava itselle =) Ilta oli oikein onnistunut, vaikkemme jatkoille enää lähteneetkään. Olipa ihana kotona painaa pää tyynyyn ja näin kerätä voimia taas arjen askareisiin!

Merja K kirjoitti...

Hei, kiva blogi sinulla, "eksyin" jotain kautta tänne :)

On totta, että viikottaiin pitäisi myös muistaa hemmotella itseä, niin jaksaa arjen paremmin. Mutta kun sitä aina laittaa muiden tarpeet edelle, eikä muista pitää niistä omista jutuista kiinni.

Kirpakkaa syyskuun sunnuntaita! Terkuin Merja

Villa Vaalea kirjoitti...

Hih, minustakin on tullut laillasi todellinen kotihiiri! En olisi kyllä uskonut, sellainen ikiliikkuja olen aikaisemmin ollut.

Ihastelin taasen noita tuolejasi, muista minut jos et entisöikkään niitä:).

Sarppa kirjoitti...

Tunnistin itseni tuosta tarinasta..ja sitten kuitenkin kun saa lähdettyä jonnekkin, on niin hyvä mieli...

toivottavasti viikonoppunne oli onnistunut..

Anne kirjoitti...

Sarppa, juu , oli ihana ilta. Tosin tänään apteekin kautta töistä kotiin kun ei kärsiny enää jalalle astua (ne rakot,ne rakot..) mutta mitkäs juhlat ne on,jos ei ny vähän edes kunnossa näy =))))