maanantai 21. heinäkuuta 2008

Uudistusta makkarissa 21.7.2008




Sain tänään ihanaisen päiväpeiton makkariin äidiltä lahjaksi. Synttärit kylläkin olivat ja menivät, mutta näitä Riviera Maisonin ihanuuksia joutuu aina hieman odottelemaan, tämän ostin Sisustus Countrypuodin upealta ANNELTA. Kiitos siis hänelle ja äidilleni mieluisasta ylläristä :) Muutenkin meidän makkari on muuttunut kovasti tässä kahden vuoden aikana,joka talon rakentamisesta on kulunut. Aluksi halusin kaiken vaaleanpunaiseksi, seinissä oli ruusutapettia ja alaosa oli aivan vaaleanpunainen. Väri sinällään oli ok, mutta se imi valoa itseensä kuin sieni ja rajoitti kovasti tekstiilien valintaa. Ja koska olen tällainen tuuliviiri, harmitti,kun en voinut muutella tyynyjen ja verhojen värivalintoja.... Niinpä viime keväänä yhtenä viikonloppuna vaihdoimme tapetit Sandbergin Lottaan ja olemme molemmat mieheni kanssa olleet tyytyväisiä tähän väritykseen. Nyt on paljon helpompi muutella värejä, toisaalta olen halunnut pitää sävyt hyvin maanläheisinä ja vaaleina, kun tuo merbau on lattiassa niin tummaa.


Tapettien vaihdossa ei ollut ollenkaan niin paljon hommaa ja työtä,kuin etukäteisvalmistelussa (eli miehen pehmittelyssä vaihtourakkaan..) Olenkin välillä muiskauttanut ylläripusun miehekkeen poskelle ja kiitellyt vieläkin,niin tyytyväinen olen muutokseen. Vaikka mistäs sitä tietää,mitä kahden vuoden päästä haluaa... siihen saakka kuitenkin nautitaan näistä seinistä.:)


11 kommenttia:

maano kirjoitti...

hip hei jälleen uusi kiva blogi :) kiva et aloitit blogailun .. toi päikky on kul kops pyörryttävän ihana ! hyvä maku tapettien suhteen ;)

Anne kirjoitti...

kiitti maano! juu tää bloggailuhan onki kivaa =)) niin ja kukas se vähän avittikaan tapettivalinnassa... ;) kiits siis myös sinne päin!

Anonyymi kirjoitti...

upean makkarin olet luonut. ja nyt näyttää siulla päiväyskin rullavan oikeassa ajassa.

Anne kirjoitti...

Kati, kiva kun eksyit meille =) Taisin olla hätähousu,päivitykset alkoi tosiaan toimimaan kun malttoi pari päivää odotella..

Sarppa kirjoitti...

Makkari on kyllä muuttunut edukseen, aivan ihana ja mahti yllätys tuo päiväpeitto, malttaako sitä nukkua noin kauniissa makkarissa ollenkaan...niin ja paljon onnea...

Muutes nyt taitaa päivä päivittyä oikein

Sarppa kirjoitti...

hups..siitähän olikin jo kommentti..

titta kirjoitti...

Voi elämä tuota teidän makkaria, se on ihana ja täynnä ihania huonekaluja. ja viimeinen kuva on kaunis kuin postikortti.
:) Titta

Heidi kirjoitti...

Heippa

ja tervetuloa blogien ihanaan maailmaan!!!

Voin vakuutta että tämä vie mennessään. Saa ihailla muiden koteja, vaihtaa mielipiteita ja välillä sitten päästellä jo svähän "ahistaa" ;D

Minusta on aina NIIN ihanaa löytää joku uusi blogi tai sivusto jolla en ole ennen käynyt. Makkarinne on ihana ja päiväpeitto ihan huippu!!!

Vielä kerran SYDÄMELLISESTI TERVETULOA <3

Heidi
<3

LantlivsAnette kirjoitti...

Hej !
Vad roligt att du hittat min blogg och att du gillar min stil !!
Du har en jättefin blogg !
Kram Anette

Anne kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille blogissani vierailleille! Kommenttejanne on aina niin ihana lueskella =) och jag är så glad att du, Anette besökte! Tack så mycket ;)

Anne kirjoitti...

Heidiä myös kovasti kiittelen, kylläpä nikkisi takaa löytyikin ihanainen blogi, suosikkeihin napsahti heti!!!