sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Sunnuntaista suvea

Heipä hei täältä Kaakkois-Suomesta!Bloggailu on jäänyt hellepäivien myötä vähemmälle,mutta täällä sitä kuitenkin ollaan taas. Vietimme tänään äitini 61-vuotispäiviä ja kasasin hänelle paketin,jossa oli patjaraidallinen kaitaliina, tuoksuvia kynttilöitä sekä suloinen puinen kyltti,jossa herttainen teksti Mummin keittiöstä. Päivänsankari oli oikein mielissään muistamisesta ja minä taas kiittelin häntä eilispäivästä. Hän vei nimittäin ukin kanssa 3 isointa lastamme huvipuistoon ja päivä oli kuulemma oikein onnistunut kaikkien mielestä. Olen kyllä siitä onnellisessa asemassa, että äitini nauttii todella lastenlastensa seurasta. Yritän kuitenkin aina kysellä, että jaksaako hän nyt varmasti tai onko hällä muuta ohjelmaa, mutta tuntuu siltä että ipanat menevät aina kaiken edelle..


Mieheni kesäloma loppui, mutta onneksi ihanat ilmat kruunasivat viimeisen lomaviikon. Tuon osuvan kyltin löysinkin viime viikolla lemppariliikkeestäni Vanhan ajan Sisustus K&K:sta,Lappeenrannasta. Sieltä löytyi muitakin RM-tuotteita..5 kommenttia:

maano kirjoitti...

ihania hankintoja !

Sarppa kirjoitti...

No niin on...

ILTATÄHTI kirjoitti...

Juu nää sadekesät on vaarallisia,kun tulee shoppailtua enemmän ku helteillä... ;)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Taas uusi ihana blogi.. saanko laittaa suosikkeihin. Tulen ajan kanssa uudelle vierailulle. -Krisse-

ILTATÄHTI kirjoitti...

Hei vaan Krisse ja kiitos paljon vierailustasi! tottahan toki saat suosikkeihin laittaa, sehän on suuri kohteliaisuus =) Taidankin palata pian vastavierailulle blogiisi..

terv.
anne