keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Nyt jännittää...


Heipähei taasen Iltatähdestä! Tämä vapaapäivä on sujunut rattoisasti siivoten, sillä tarkoituksenani oli ottaa muutamia tuoreita kuvia kodistamme pientä lehtijuttua varten. No kuinkas kävikään.. rakas pikkumiehemme kipeytyi jo niin kovasti, että pakko oli viettää terveyskeskuksessa tunti jos toinenkin verikokeissa, terkan luona ja lopulta lääkäriä odottaen. Sitten apteekkikierros ja lopulta siivoamaan... todetakseni vain, että on niin pilvinen sää, etten saa kivoja kuvia millään =( Siispä joudun tyytymään vanhempiin kuviin ja päivittely jää toiseen kertaan. Kevätinspis antaa vielä odottaa itseään, joten vielä mennään valkoisen,beigen ja ruskean turvin, vaaleanpunainen tulee ehkäpä huhtikuussa pääsiäisen myötä meille.
Tämä bloggailu on ollut mukavaa, mutta nyt olen hieman miettinyt pienen tauon pitämistä.. tuntuu ettei minulla ole mitään kiinnostavaa kirjoitettavaa. (Ikäänkuin aina pitäisi ollakaan =)) Mutta ehkäpä pääsette kuitenkin seuraamaan keväällä alkavia tuunauskohteitamme, keittiön välitilan paneloitumista, valaistuksen uusiutumista samaisessa paikassa sekä niitä miljoonia tuunauskohteita (mööpeleitä siis) jotka odottavat myös sitä kuuluisaa Tarmoa ja Intoa! Maalisudin heiluttelu lienee ihan mukavaa pitkän talven jälkeen, kun kaipaakin jo vaaleaa ympärilleen =)
Mukavaa loppuviikkoa kaikille, minua jo vähän jännittää huominen haastattelu ;)
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, saammeko lukea ja katsoa kodistanne kauniita kuvia jostakin lehdestä joka liittyy jollain tavalla sisustamiseen? Näyttää blogirintamalla yleisesti olevan aika hiljaista näin alkukeväästä. Ymmärtäähän sen, vaan kun nämä ovat aivan kuin jotain sisustuslehteä lukisi ja kauniita kuvia joista voi saada inspiraation omaankin kotiin.
Meillä on jo vaaleanpunaista, himppu turkoosia ja sinistä, "mummolan" värejä, jotenkin on niin kevään kaipuu. Niin ja belakuutkin toin jo sisälle kasvamaan :). Mukavaa loppuviikkoa :) -Sanna-
JK. Vieläkö Sinulla on se "kukko" myymättä?

Anne kirjoitti...

Heippa Sanna!
Kiitos kaunis sulle <3 Kevättä tosiaan odotellaan täälläkin, ja pelakuut nostattaa kyllä ihan pienen viherryksen poskille, oletko saanut talven yli ne kasvamaaan? Siitä haaveilen itsekin,mutta joka syksy ne nuupahtavat,liekö liian lämpimässä olen yrittänyt pitää. Kukko odottelee edelleen uusille pahnoille pääsyä tuolla kodarin kaapissa =))

Ainosofia kirjoitti...

Vau, pääseekö sinunkin kaunis kotisi lehteen...
Muistahan ilmoitella missä ja milloin...

-ainosofia-