sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Talvi tuli, lumet suli ekana adventtina

Huomentapäivää, taitaa olla taas täällä eteläisessä Suomessa talvi ohi tältä erää? Muutama lumihiutale satelee,mutta kovin on loskaa ja lössöä ollut. Meilläkin viimein poikanen tervehtymässä, kiitos kaikille ihania voimia antavista kommenteistanne, olette IHANIA, aivan jokainen! Tyttö kuumeili päivän, mutta meni onneksi sillä ohi. Olen siis jatkanut pientä sisustushörhöilyäni ja tuntuu vaihteeksi ihan mukavalta huomenna lähteä töihin :)
Tykkäättekö laittaa jouluvaloja vain ulos, vai myös sisälle? tarkoitan siis näitä erilaisia valoketjuja tai köynnöksiä. Meillä jäi viime talvesta 2 ylimääräistä lediköynnöstä ja viritin ne sisälle. Muttamutta, valo on kovin kylmänoloista omaan makuuni =( Mies kuitenkin tykästyi niihin joten olkoon nyt sitten. Kauniimpia minusta ovat ne keltahohtoiset tavisvalot,mutta ledejä on ostettu kun ovat niin paljon turvallisempia ja sähköpihimpiä. Laitan näistä nyt muutaman kuvan, eivät ole ihan noin kauheet kuin kuvissa *seliseli* =))) Heiiii ja sehän on eka adventtikin, joten nyt voi virallisesti toivottaa iloista joulunalusaikaa!!!
8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

KIvastihan nuo valot tuovat tunnelmaa makkariin :) Meillä taitaa sisällä olla tänä jouluna vain aidon kynttilän tuiketta, mutta vielähän tässä ennättää mieli muuttua... Hyvää adventtia myös sinulle :)

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Minä tykkään mieluimmin myös kellertävstä valoista. Led valot on niin keinotekoisen näköisiä.
Sisällä pieniä köynnöksiä ja ulkona vähän valoja Vaaralassa.
-Krisse-

mimosamamma kirjoitti...

Voi, onpas kauniita kuvia!
Ledit ovat kieltämättä kylmän oloisia sinertävänä mutta ihan käyttökelpoisia kuitenkin.
Minä tykkään ripustella valoja sisälle, pistorasiat tuppaavat loppumaan kesken..uloskaan en saa samasta syystä kuin ehkä yhdet valot. Aattona sytytetään kymmeniä piharoihuja tunnelmaa tuomaan:)
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Villa Vaalea kirjoitti...

Teillä on oikein tunnelmallinen joulua odottava koti.

Rouva Viljonkka kirjoitti...

Eipä pahat ole nuo valot,vaikka täytyy sanoa myös,että kellertävistä enemmän minäkin tykkään..;)..täytyyhän JOSKUS miehenkin mielipidettä kuunnella ;))

Joulun satu kirjoitti...

Kaunista joulun tunnelmaa. Ihan nyt pitää tutkia tarkemmin mitä kaikkea täältä löytyykään
Ilona

Marge kirjoitti...

Katselin sinun blogiasi ja lueskelin vähän tekstejäsi ja nauroin välillä, jotenkin niin tuttua juttua, sellaista tää elämä on... ;)Sinulla on kaunis koti!! Valoista puheen ollen, ulkona on meilä enemmän aitoja tulia ja yhdet köynnösvalot, sisälle ajattelin tänä vuonna kokeilla kranssiin valot ja laitan sen sit ehkäpä vanhasta ikkunasta tehtyyn peiliin, tietty muutakin sähkövaloa, mutta enemmän kuitenkin kynttilöitä. Ihanaa joulun tunnelmaa sinulle ja perheellesi!!

Anne kirjoitti...

Kiitos teille kaikille ja lämmin jouluinen halaus päälle =)