keskiviikko 6. elokuuta 2008

Vaaleansininen valtaa alaa...

Heipähei taas!
Nyt ollaankin sitten jo ihan kunnolla elokuun puolella ja ensi viikolla ne koulut alkavatkin. Täytyy myöntää häpeissäni, että odotan kyllä jo niiden alkua... Meillä ainakin kaikki muksut tuntuvat käyvän toistensa hermoille, puhumattakaan äitiparan hermoista. Syksy tuo taas rutiiniin muutoksia , lähden jälleen töihin muutaman kuukauden tauon jälkeen. Toisaalta olen aika innoissani , työ on tuttua - mutta , onhan se haikeaa ja pikkumiestä erityisesti käy sääli. Meillä on kesä sujunut niin mukavasti ja hänestä on tullut kyllä täysin äidin mussukka. Iltaisin istuskellaan äidin sylissä , ja vain äiti saa laulaa Muumilaulun. :)


Sisustamisessa olen hieman (Mutta vain hieman!) pitänyt taukoa. Muutaman paketin olen kesällä tilannu nettikaupoista , mutta muuten kotona näyttää aika lailla samalta. Tosin, nyt on selvästi vaaleansininen ihastuttanut minut. Valkoisen ja beigen rinnalle alkaa siis vähitellen tulla sinistä - ja aivan sitä "baby blue"-sinistä... Harmi vain, että se ei taida olla nyt trendiväri , joten löytöjen eteen täytyy hieman nähdä vaivaa.. Olen muutenkin ollut vähän laiska enkä juurikaan ole kameraa käytellyt. Siispä vanhoja kuvia latailen nyt koneelta. Kiitos jälleen kaikille ihanille immeisille, jotka olette kurkkineet ja jopa kommentoineet! Koitan minäkin parantaa tapani, ja ehtiä taas tekemään vastavierailuja ;)



12 kommenttia:

Cia kirjoitti...

Heissan Anne!Arvaas kuule me kyläiltiin toisillamme ihan samaan aikaan=)Ihanalta kuulostavat suunnitelmasi syksynväreistä,innolla odottelen teiltä kuvia!

Anne kirjoitti...

Heips Cia, hihhii, mie otin oikein listan ihanista blogeista ja kylmän siideritölkin ääressä oon surffaillu tässä. Ei ollenkaan yllättävää, että blogisi oli suosikeissani ;) Oikein mukavaa syksyä sulle, vai liekö tää ny loppukesää!=)

mimosamamma kirjoitti...

Hei Anne!
Huomasin että olemme aloittaneet bloginpidon samoihin aikoihin, sinä 16.7 ja minä 20.7. Opettelemista riittää ainakin minulla vielä, mutta kyllä tämä jo suht mukavasti sujuu:)Minä myös surffailen iltaisin ja yritän tutustua uusiin blogeihin ja niiden ihanuuksiin:) Ja taas löysin yhden kauniin, Iltatähden tuikkiessa:))

Terveisin Marja Metsän reunasta

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Huomenta Annelle, Ihanaisia suunnitelmia sinulla, juuri katselin HouseStyle kuvastoa netistä(käy kurkkaamassa) ja oliniin ihanania värejä sitä sinistä ja beigeä...luulen että olet tosi muodikas ensi syksyn värit kun taitaa olla siinä.
Ilona

Anne kirjoitti...

Hei vaan Marja! kävin vastavierailulla kauniissa blogissasi ja liitän mielelläni Sinut suosikkeihini,jos luvan annat ;)

Ilona, voi kun kivaa, pitääkin heti päästä kurkkimaan HouseStylea. Ei tarvis kaikkea itse ommella, tuntuu ettei tuo aika riitä mihinkään nykyisin,pöh. Liekö vika kuitenkin ajankuluttajassa =DD

Anne

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Anne!
Mie tulin vaan sanomaan että iso ilo minulle on jos linkität minut listasi jatkoksi:))
Minäkin aion pistäytyä katsomassa Iltatähden tuiketta jatkossakin joten linkitän sinut sinut omalleni.

t.Marja

Tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia ja niin no, ennenkin tämä on jo toistettu mutta; "tyylisi on niin minun tyyliäni"... ;) kaunista!!!
terkuin, tiina. :)

Sarppa kirjoitti...

Mukavilta kuulostaa sinun suunnitelmasi, taidakin mennä kurkkaamaan tuota kuvastoa..

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta kaiken kiireen keskeltä!

Minäkin tuon koulun alkua tässä kovasti odottelen. Tuntuu varmaan oudolta kun lapset ekana päivänä häviävät omille teilleen.

Mulla postailu on kanssa jäänyt tosi vähiin lähiaikoina ja koitan käydä useimmin päivittämässä omaani ja kommentoida muilla, siullakin. olen täällä kyllä ahkeraan käynyt, eilen en kerennyt koneella olla kuin hetkisen.

terkkuja muksuille!

Anne kirjoitti...

Heipsan, ja kiitos kivoista kommenteistanne! Minäkin olen Katilla useasti piipahtanut vilkuilemassa jo ;) Terkkuja myös tein koululaisille ja hyvää koulun aloitusta nuorimmaiselle! Kovasti tuntuu jo muksut odottavan itsekin koulua, taitaa olla jo kotona tylsää...
Ja Tiinaa terkutan myös, meillä taitaa tosiaan olla aika yhteneväinen maku,eikös =))

terkuin
anne

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Heips kaimani! Ihan uuden blogin täältä löysin ja kauniita kuvia olen ihastellut!
Ihanaista viikonloppua toivottelee toinen Anne

Anne kirjoitti...

Oi, samoin Sinulle kaimani =)