keskiviikko 13. elokuuta 2008

Sadepäivän satoa!

Käykös teille niin, että sateella koti siistiytyy? :)) Meillä käy, minulle iskee aina silloin siivousvimma, meille ei siis kannata kutsua helteellä vieraita *hih* Tänään olen kotia laitellut vähän, tekisi mieli rullata pestyt puhtaat matot lattioille , mutta ehkä odotan vielä muutaman viikon , että ulos-sisäänravaus rauhoittuu hieman lasten osalta. Tämä päivä onkin yhtä autorallia paikasta toiseen , pojan pianotunnit ja niihin liittyvät musiikin teoriatunnit käynnistyvät - ja tietysti tytöllä on kaverisynttärit iltasella, niin ja mies työmatkalla... No, mikäpä tässä , ei ainakaan pitkästy =))

Ajattelin laitella "vanhoja", viimekeväisiä kuvia keittiöstämme, päivitän uudemmiksi ne tässä muutaman viikon sisällä. Puitteet tosin samat, mutta tekstiilien vaihdolla saa kyllä ilmeen aina mukavasti muutettua. Olen tällainen tuuliviiri , joten joskus verhot eivät montaa päivää ikkunassa ehdi olla , kun ovatkin "vääränlaiset" ja koko homma menee uusiksi. Talomme on rakennettu 2006, ja hieman olen miettinyt , sotiiko vanhahtavat huonekalut yleisilmettä vastaan , mutta en oikein ole siihen modernimpaan suuntaan lämmennyt. Kokeiltu on kyllä skandinaavista hieman niukempaakin sisustuslinjaa , mutta kummasti vaan ne pikkutavarat silloinkin alkoi lisääntyä siellä sun täällä. Oma tyylini on jonkinlainen sekoitus kaikkea, mitä lieneekään.


18 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Kyllä meille useinkin käy niin:))
Paitsi viime aikoina..sadepäivät menevät tässä bloggaamisessa:)
Tänään on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja siivota, vaihtaa olkkarin verhot ja tyynynpäälliset. Katsotaan saanko otettua sellaisen napakan niskaotteen:)
Ihania kuvia, mahtava sohva ja kauniita tekstiilejä:))))

t.Marja

Anonyymi kirjoitti...

Olen jopa saanut aikaiseksi yhtä ja toista tässä sadesäällä. kolmas ja neljäs juttu vielä vaiheessaan mutta ajallaan nekin! niihin tarvitsen isännän apua, joten hänen "sadepäivää" odottelen tässä!

Juuri sain taas kasan kirjoja päällystettyä, tykkään siitä hommasta.

terkkuja reippaalle esikolle ja muillekkin viikareille täältä!

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia.. tuo siun puusoffa on niin kaunis... voi kun meillä olis kanssa paikka tuollaiselle!!!
Ehkä joskus..

Nea kirjoitti...

Täältäpä löytyi kaunis ja elämän makuinen blogi!
Ihania kuvia! Tulenpa vierailemaan toistekin.

Olivieno kirjoitti...

Hei! Tämä blogi oli tosiaan löytö! Tupsahdin tänne Mustikkamäen kautta. Ihana sohva tosiaan.

Anne kirjoitti...

Heippa Kati ja Tiina, kiva kun poikkesitte!!! Meillä tuo esikoinen innostui itse teippailemaan kirjojaan ja mielelläni sen hälle soin.. ei kuulu mieleisimpiin hommiini,ei.
Terkut myös teiän kummankin ahkerille opiskelijoille!
ja VANILJAINEN ja OLIVIENO, ihanaa kun löysitte blogiini ja vielä mukavampaa jos viihdyitte. Poikkeankin vastavierailulle piakkoin :)

terkuin
ANne

Villa Vaalea kirjoitti...

Tuo on kyllä totta, että tekstiileillä saa luotua aivan uuden sisustuksen!

Mulla on sama homma tuon tavaran kertymisen kanssa. Säännöllisin väliajoin karsin roimalla kädellä - mutta se ei ole kovinkaan pysyvä olotila:).

Sarppa kirjoitti...

Kaunis tuo sinun soffasi...

Minä koitan kanssa välillä päästä eroon turhasta tavarasta..

Päivi kirjoitti...

Moikka!!!
Onpas nättiä sisustelua sinulla, paljon makuni mukaista. Mistä lienee moinen kaunis soffa?
Olis kiva tietää kuinka monta lasta, ja mink ikäiset sinulla on?

titta kirjoitti...

Hyvin sopii sisustustyylisi teidän kauniiseen puutaloon. Sohva on oikea helmi.
:) Titta

Hanneloore kirjoitti...

Heipsan Anne.
Meillä myös sadepäivinä vaihtelen huonekalujen paikkaa ja sommittelen uusia juttuja. Välillä ne ovat päivän paikallaan ja sitten totean että vanha järjestys olikin kivempi..
Mieheni pyörittelee päätään:)
Keittiösi näyttää tosi kauniilta ja puusohva varsinkin..
Mukavaa loppuviikkoa!

Hanna

maano kirjoitti...

niin ihastuttavia kuvia ..ja tuo sohvasi on kyllä kaunis !

Anne kirjoitti...

Hei teille ihanaiset! kylläpä saitte minut hyvälle tuulelle kommenteillanne, vaikka aamupäivä vähän riitaisa olikin lasten kanssa..
Paivi, olen huutanut sohvan huuto.netistä vuosi sitten, käytiin hakemassa pk-seudulta silloin. Ja meillä on neljä lasta, iältään n.2-12 vuotiaita, vilinää riittää ;)

Krisse kirjoitti...

Täällä taas luekmassa ihanaa blogiasi! Hyvää torstaipäivää sinulle.

Kivoja kuvia ja ihania tavaroita.
-Krisse-

Possumamma kirjoitti...

Mulla odottelis tuota samaa raitakangasta olevia verhoja kaapissa; ikuisena jahkaajana en ole osannut päättää, että tuliskos niistä verhot & tyynyjä pojan huoneeseen vaiko olkkariin vaiko molempiin... Nooh, eiköhän ne joskus käyttöön tule, raita & ruutu on sellaista ajatonta onneksi, ettei niihin kyllästy;)

Mä ajattelin näitä sadepäiviä käyttää muutenkin verhojen vaihtamiseen, mutta ei toisaalta innosta, koska se saattaa olla sitten, että toinenpuolisko saa sitten just heti sen jälkeen päähänsä jatkaa ikkunoiden vaihtamista uusiin, ei kiinnostaisi tehdä tuota hommaa kahdesti.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!:)

Anne kirjoitti...

Heipsan Possumamma! ja mukavaa ompelupäivää sulle! Meillä on jopa ikkunanpesukin vielä edessä,kovasti olen yrittänyt sitä lykätä ja miehelle vihjailla,mutta edelleen ne vaan likaisina odottelevat... tosin pianhan ne syyssateetkin jo tulee. No ei vaan, pakko varmaan vaan rykäistä joku päivä kaikki ikkunat,ni onpa sitten sekin tehty.

mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Heidi kirjoitti...

Heipsan =)

Ihana blogi sinulla <3

Minut saa ilomielin linkittää...

heidi
<3

Anne kirjoitti...

Kiits Heidi, lisäsin sut listaan =)