perjantai 22. elokuuta 2008

Lastenhuoneesta terveisiä!

Heissan!

Viikko taas vierähtänyt, työt ja hoidot jälleen aloitettu ja ekan flunssan pukkasi jo nuorimmalle päälle :( Mutta muuten ihan mukavasti arki lähtenyt rullaamaan. Tänään ajattelin hieman "esitellä" kuopuksemme huonetta ,joka vielä vähän keskeneräinen. Huoneessa on n. 12neliötä ja kiinteät mustikansiniset *pöh* kaapistot,joihin mahtuu paljon leluja ja vaatteita. Seinät ovat hyvinkin värikkäät, mutta ihme kyllä en ole niihin vielä kahdessa vuodessa kyllästynyt. Ainoastaan hieman harmittaa, että maalasimme emmekä tapetoineet, sillä pienistäkin kolhaisuista toi kipsilevy kyllä murenee!! Mutta sitten kun pikkuherra aloittaa koulutiensä - viimeistään, tapetoin seinät ja huone sisustunee isomman pojan näköiseksi. Tässäpä pari kuvaa toisesta huoneenpäästä, toisesta sitten toiste ;) Mukavaa viikonloppua!




15 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Oi, mikä huone! Boordi on niin ihana, että enpä kyllä uskalla pojalle näyttää, tulis nimittäin heti kommentti, että haluan tuon...:) Meillä siis poitsu saapi oman kauan odotetun huoneensa vasta sitten, kunhan tuo laajennus valmistuu.

Onko sänky perintökalleus vaiko ostettu? Meillä poitsu nukkuu (tai siis PITÄISI nukkua, useimmiten löytyy äitin & iskän sängystä ainakin ensin, unissaan sitten mönkii yöllä omaansa:) ) jatkettavassa vanhassa sängyssä, jossa minä olen pikkulikkana nukkunut mamman tykönä ollessani. Harmi vaan, että vaikka pohja onkin ihan täyspuuta, niin päädyt on viilutettua levyä(?), jotenkas poitsu on niistä repinyt palasia & pieniä koristeita:( On kyllä niin elävää sorttia nukkuessaan (äidiltä peritty juttu;) ), että pitääpi ostaa ihan ISO (vähintään 120cm leveä) sitten sinne omaan huoneeseen.

Innolla odottelen kuvia muistakin teidän lastenhuoneista:)

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!:)

Sabuska kirjoitti...

Voi kuinka ihana blogi täältä löytyikään!
Ihania tawaroita ja kauniita tekstiilejä, tänne tulen uudestaankin ;-)
Mukavaa viikonloppua!

mimosamamma kirjoitti...

Oi kuinka ihanassa sängyssä hän saa uinua:)) Valtavan viihtyisä huone tämä on väreineen kaikkineen:)

titta kirjoitti...

Kaunis sänky, sydän jätti pari lyöntiä väliin kun näin sen. Koko huone on kaunis ja rauhallisen oloinen. Viikonloppuja :)

Anne kirjoitti...

Heips kaikille ja kiitos paljon ihanista kommenteistanne! Sänky on tosiaan vanha perintösänky ja sen maalaamistakin on mietitty, sillä on kovin huonossa kunnossa paikoin tuo pinta (kuiva puu halkeillut ja isäntä vielä maalasin sängyn sisälaidat ja pohjan valkeaksi..)mutta en ole rohjennut moiseen vielä alkaa.

Oikein mukavaa ja keihäskisan myötä jännityksen täyteistäkin viikonloppua kaikille :)

-anne-

Krisse kirjoitti...

Hei Anne!
Kaunis sänky...
Ja pojalla tosi kiva huone, kyllä siellä kelpaa oleskella. Hyvää viikonloppua!
T.Krisse

Sarppa kirjoitti...

Wau mikä sänky ja pulpetti pojalla on huoneessaan, aivan ihanat..

ELOHIIRI kirjoitti...

Vau, todella kaunis huone! ♥

Sänky ja pulpetti kruunaavat huoneen, tällaisen haluaisin itsekin.

Anne kirjoitti...

Sänky on kyllä todella suloinen:)

maano kirjoitti...

ihana huone , toi pulsa kyl pistää nassun vihertään ..

Anne kirjoitti...

Heips kaikille ja kiitos paljon kommenteista ja vierailuistanne! Kovasti on kiirettä ollut, mutta viikonloppuna päivittelen ja joudan tekemään visiittejä teidänkin ihaniin blogeihinne! =)
mukavaa viikon jatkoa!

terkuin
anne

Rouva Nordman kirjoitti...

Onpas ihanan näköistä. Meillä odottaa samanlainen pulpetti entisöintiä. Se on ollut minulla pienenä ja silloin se maalattiin vaaleansiniseksi. Siihen aikaan tyyli sopi hyvin, mutta nyt haluan, että se hiotaan ja petsataan hyvinkin paljon samalla sävyllä kuin teidän pulpettinne.
Blogillasi on muuten tosi suloinen nimi!

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihana vanha sänky ja pulpettipöytä! Molemmat kauniita nykyisessä asussaan jossa ajan patina näkyy.

t. Katja

Hanneloore kirjoitti...

Heipsan Anne!

Ihanan näköinen huone pikkupojalla:))
Kaunis sänky..
Meillä tyttö nukkui nelivuotiaaksi samanlaisessa sängyssä mutta, nyt hän pyörii niin että jouduimme ostamaan leveämmän mallin;)
Tuo pulpettikin on ihastuttava!

Mukavaa viikonloppua sinulle.

Terkuin Hanna

Anne kirjoitti...

Katilein, kuulostaa upealta projektinne! Laitathan kuvia eri vaiheista blogiisi ;) Meillä on tytön huoneessa valkoinen pulpetti,joka oli kirkkaanmyrkynvihreä ostettaessa =(( Alta paljastui valkoinen maalikerros,ja kyllä harmittelin että miksi ihmeessä kaunis väri oli peitetty??
Hanna, kiitos paljon kommentistasi! Tämä sänky on myöskin hyvin kapoinen,ja tosiaan varmaan 3-4vuotiaana pakko hankkia leveämpi.