maanantai 7. kesäkuuta 2010

Tauon aika







Nyt on tullut aika hyvästellä, ei ehkä lopullisesti mutta ainakin väliaikaisesti. Oma aika ja mielenkiinto ei tällä hetkellä riitä ylimääräisiin asioihin, vaikka bloggaus niin hauskaa onkin. Kiitos mukavista ja antoisista hetkistä, joita olen saanut blogistanian valtakunnassa viettää, monia ihania blogeja, ja niiden takaa ihania ihmisiä on löytynyt.


Rauhaisaa ja rentouttavaa kesää kaikille!

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Muodonmuutosta


Heipähei pitkästä aikaa,
lupaamani jälkeen-kuvat ovat pahasti myöhästyneet, vaikka huoneen remppaus kävikin loppujen lopuksi aika joutuisasti. Kuopus sairastui kuitenkin tässä välissä ja sisustuksen kuvaus oli toisarvoista valvottujen öiden jälkeen.. Laittelenpa nyt kuitenkin muutamia kuvia ,ekat siitä kun on vasta pohjamaalit sudittu. Huone näyttää tosi valjun tyhjältä noissa kuvissa,mutta oikeastaan tuo tilantunne on todella kaivattu. Mielelläni kuitenkin ottaisin vastaan vinkkejä, mitä ja miten voisi muuttaa. Tekstiilit tulevat vaihtumaan, mutta näin aluksi näillä mennään. Matto,verhot ja päiväpeitto tulevat sitten joskus, kunhan löydetään mieluisat. :) Ehkäpä Greengaten syksyn mallistosta löytyisi jotain...
Tämä kevätaika on kyllä omituista aikaa. Ideoita tulvii mieleen, mutta itselläni ainakin moni asia kaatuu siihen, että samalla on myös aika väsynyt talven jälkeen. Tunnistatteko? Toisaalta aina ei voi eikä tarvitse uudistaa yhtään mitään. Joskus on kiva vain olla ja möllöttää. =))